Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

400 nap


(400 Days)
400 nap

Tartalom

Egy csillagközi utazás szimulációja során négy űrhajóst egy pszichológiai kísérletnek vetnek alá. A 400 napos teszt során az alanyok mentális állapota rohamosan romlik, miután teljesen elzárják őket külvilágtól. Azt követően azonban, hogy elhagyják az űrhajót, rá kell döbbenniük, hogy talán mégsem egy puszta szimulációról volt szó.

(forgalmazza: ADS Service)

(hp)
2016. 06. 30. 22:00 

Lezáratlan a vége, időpocsékolás az egész. Az író rendező Matt Osterman legalább 400 napot érdemelne egy börtönben emiatt a film miatt, vagy inkább egész életére eltiltani a kameráktól.

2016. 12. 07. 15:30 

Az alaptörténet felcsigázta a fantáziámat, ezért úgy döntöttem, megnézem a filmet, de nagy hiba volt. Régen láttam már ennyire unalmas alkotást, alig vártam, hogy vége legyen. Nagyon gyengére sikerült ezt a film.

2016. 08. 14. 20:17 

Szeretem az elgondolkodtató filmeket. Az se baj, ha nyitott kérdések maradnak a végén, de ezt egy kicsit túltolták. Lehet, hogy alapból akartak egy második részt?

Ben Feldman
Caity Lotz
Brandon Routh
Ben Feldman
Caity Lotz
Brandon Routh
Brandon Routh
Caity Lotz
Caity Lotz
Brandon Routh
Caity Lotz
 

A QR-kód a film elején látható tableten Ozzy Osbourne francia wikipedia oldalára vezet.

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.