Játssz egy HTC Desire 620-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

400 nap


(400 Days)

Tartalom

Egy csillagközi utazás szimulációja során négy űrhajóst egy pszichológiai kísérletnek vetnek alá. A 400 napos teszt során az alanyok mentális állapota rohamosan romlik, miután teljesen elzárják őket külvilágtól. Azt követően azonban, hogy elhagyják az űrhajót, rá kell döbbenniük, hogy talán mégsem egy puszta szimulációról volt szó.

(forgalmazza: ADS Service)

(hp)
2016. 06. 30. 22:00 

Lezáratlan a vége, időpocsékolás az egész. Az író rendező Matt Osterman legalább 400 napot érdemelne egy börtönben emiatt a film miatt, vagy inkább egész életére eltiltani a kameráktól.

2016. 06. 14. 15:29 

Az alaptörténete nekem nagyon bejött az előzetes alapján. A filmet tekintve nem pont ilyenre számítottam, de nem volt rossz, bár a végére azért kitalálhattak volna valamit.

2016. 06. 13. 12:15 

Érdekes történet. Jó,hogy a végére a nézőre hagyták,hogy eldöntse mi a szimuláció és mi a valóság.

 

A film három főbb szereplője, Tom Cavanagh, Caity Lotz és Brandon Routh is fontos szerepet játszik a DC televíziós képregény univerzumában (A zöld íjász, Flash - A Villám).

(hp)
 

A film egyik első jelenetében látható egy QR-kód a tablet kijelzőjén, mely Ozzy Osbourne francia wikipédia oldalára vezet.

(hp)
 

Az űrhajósok ruhái valójában Revit márkájú motoros overálok.

(hp)
400 nap - Előzetes (magyar nyelven) 400 nap
400 nap magyar szinkronos előzetes


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.