Játssz három szuper díjért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

400 Days


(400 Days)

Tartalom

Egy csillagközi utazás szimulációja során négy űrhajóst egy pszichológiai kísérletnek vetnek alá. A 400 napos teszt során az alanyok mentális állapota rohamosan romlik, miután teljesen elzárják őket külvilágtól. Azt követően azonban, hogy elhagyják az űrhajót, rá kell döbbenniük, hogy talán mégsem egy puszta szimulációról volt szó.

(forgalmazza: ADS Service)

(hg)
2016. 04. 22. 11:49 

Nem olyan rossz film ez, csak nem pont erre számít az ember. Az alaptörténet és a teljes körítés is rendben van. Én igazából a végével nem tudok kiegyezni, olyan mindenki higgye, amit akar vége lett.

2016. 04. 11. 19:14 

Vegyesek az érzéseim a filmmel kapcsolatban volt ami tetszett és volta, ami kevésbé. Maga az alaptörténet tök jó, de valahogy az egyéb körítés illetve egyéb történések eléggé elmaradnak. Úgy teltek a percek és egyszer csak vége lett.

2016. 03. 13. 16:12 

Az előzetes alapján jobbra számítottam. Az eleje a filmnek még tetszett, persze tudja az ember, hogy majd itt lesz valami. A második fele már több sebből vérzik és sajnos nincs vége, mindenki goldoljon, amit akar.

Brandon Routh

mint Theo

Dane Cook

mint Dvorak

Caity Lotz

mint Emily

Ben Feldman

mint Bug

Tom Cavanagh

mint Zell

Grant Bowler

mint Walter

Dominic Bogart

mint Sketch

A film három főbb szereplője, Tom Cavanagh, Caity Lotz és Brandon Routh is fontos szerepet játszik a DC televíziós képregény univerzumában (A zöld íjász, Flash - A Villám).

(hg)

A film egyik első jelenetében látható egy QR-kód a tablet kijelzőjén, mely Ozzy Osbourne francia wikipédia oldalára vezet.

(hg)

Az űrhajósok ruhái valójában Revit márkájú motoros overálok.

(hg)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.