Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

500 nap nyár


((500) Days of Summer)
500 nap nyár

Tartalom

Kereken ötszáz napot töltött együtt Summer (Zooey Deschanel ) és Tom (Joseph Gordon-Levitt), azonba a lány véget vetett kapcsolatuknak. Tom képtelen feldolgozni, hogy elmúlt a szerelmük, napról napra újragondolja a közösne töltött időket, hátha megtalálja a szakításuk okát, hogy mikor és miben hibázhatott. Az 500 nap nyár nem egy szerelmes történet, hanem történet a szerelemről. 
(SódóGA)
 
2015. 02. 01. 21:11 

A szokványostól lehet legtávolabb álló, kíváló romantikus (víg-)dráma, kíváló sztorival és alakításokkal, rendkívül szokatlan nézőpontból. :)

 
2015. 09. 29. 09:10 

Nagyon jól sikerült romantikus vígjáték , némi drámával fűszerezve . Többször is nézős ( nálam ) , nagyon kellemes kikapcsolódást nyújt egy hétvégi filmezés alkalmával.

 
2015. 02. 11. 17:14 

Az egyik kedvencem a maga műfajában, az időugrásos részek nagyon tetszenek, és a szereplők is jól játszanak. Vicces, de egyben elgondolkodtató is, biztos, hogy meg fogom még nézni máskor is.

 

A táncos jelenetnél a parkban szándékosan nem használtak piros színeket, a szerelem jelképeként a kék és annak árnyalatait használták, így Tom körül mindenki kék ruhában táncol. A jelenetben pedig a Hall and Oates zenekar My Dreams Come True című dala szól. A zenekart még egy rövid vendégszereplésre is felkérték a filmhez, de az utolsó pillanatban visszamondták.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Paul Cezanne Blue Vase című festményének másolata látható Summer lakásán.

(mamiéstöti2)
 

A napok számát mutató képkockák különböző fényárnyalatúak a filmben a kapcsolat státuszától függően.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.