Játssz egy Lenovo Note Gold-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

500 nap nyár


((500) Days of Summer)
500 nap nyár

Tartalom

Kereken ötszáz napot töltött együtt Summer (Zooey Deschanel ) és Tom (Joseph Gordon-Levitt), azonba a lány véget vetett kapcsolatuknak. Tom képtelen feldolgozni, hogy elmúlt a szerelmük, napról napra újragondolja a közösne töltött időket, hátha megtalálja a szakításuk okát, hogy mikor és miben hibázhatott. Az 500 nap nyár nem egy szerelmes történet, hanem történet a szerelemről. 
(SódóGA)
 
2015. 02. 11. 15:39 

Az 500 nap nyár az egyik legklasszabb film, amit valaha csináltak a szerelemről. Nem a szokásos minden áron való happy endet próbálja erőltetni, hanem nagyon is életszagúan bizonyítja, hogy van olyan, amikor alapvetően akár minden klappolhatna egy kapcsolatban, de valami mégis hiányzik és aztán az ember valaki más oldalán lesz boldog (vagy nem). Teszi mindezt hihetetlen lazasággal, játékossággal, remek színészekkel és nagyon cool zenével.

 
2015. 02. 01. 21:11 

A szokványostól lehet legtávolabb álló, kíváló romantikus (víg-)dráma, kíváló sztorival és alakításokkal, rendkívül szokatlan nézőpontból. :)

 
2015. 09. 29. 09:10 

Nagyon jól sikerült romantikus vígjáték , némi drámával fűszerezve . Többször is nézős ( nálam ) , nagyon kellemes kikapcsolódást nyújt egy hétvégi filmezés alkalmával.

 

A táncos jelenetnél a parkban szándékosan nem használtak piros színeket, a szerelem jelképeként a kék és annak árnyalatait használták, így Tom körül mindenki kék ruhában táncol. A jelenetben pedig a Hall and Oates zenekar My Dreams Come True című dala szól. A zenekart még egy rövid vendégszereplésre is felkérték a filmhez, de az utolsó pillanatban visszamondták.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Paul Cezanne Blue Vase című festményének másolata látható Summer lakásán.

(mamiéstöti2)
 

A napok számát mutató képkockák különböző fényárnyalatúak a filmben a kapcsolat státuszától függően.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.