Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Clarice Starling (Jodie Foster) FBI-os karriejébe egy nagy kihívás érkezik, Dr. Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) közelébe kell férkőznie, hogy rávegye segítsen megoldani egy ügyet, melyben Dr. Lecter módszereit utánozva "Buffalo Bill" gyilkol. A fiatal levadászott nőket megnyúzza, hogy ruhát készíthessen a bőrükből magának. A meggyilkolt nők torkában pedig  az átváltozás jelképét, a halálfejes pillangó gubóját hagyta névjegyként.
Így kerül a képbe a zseniális pszihopata pszihiáter sorozatgyilkos Dr. Lecter, aki egyedül ismerheti Buffalo Bill titkát.
(Beke Gábor)
 
2017. 03. 09. 20:27 

Imádom ezt a filmet ahogy a színészek lehozzák a karakterüket egyszerűen zseniális.

 
2016. 12. 12. 23:04 

Szuper kis csoda lett ez a film. Nem volt hiába a sok vele eltöltött munka. Az egyik nagy kedvencem. Meg van benne minden ami egy jó filmhez kell, hangulat, zene és némi izgalom. Ez így ahogy van csúcs.

 
2016. 02. 04. 20:08 

Nem is tudom én ettől a filmtől valahogy sokkalta többet vártam. Persze meglehet, hogy én állítottam magas elvárásokat a filmmel szemben, de ettől függetlenül nekem az jön le, hogy közel sem érte el azt amit ki lehetett volna belőle hozni.

Jodie Foster
Jodie Foster
Anthony Hopkins
Anthony Hopkins
Jodie Foster
Anthony Hopkins
 

A híres horrorfilm rendező, George A. Romero egy kis szerepben feltűnik a filmben: ő az egyik fegyőr, aki kirángatja Clarice Sterlinget, miután Hannibal Lecter elmondja neki a bárányokról szóló monológját.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben Anthony Hopkins aki Hannibal Lectert játsza, soha nem pislog a filmben.

(Laca92)
 

Ez a film az utolsó mostanáig is, amelyik mind az 5 fő Oscar díjat megnyerte.

(Gábor Rózsa)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.