53% 51 szavazat
A barátnőm pasija

A barátnőm pasija

My Girlfriend's Boyfriend
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
20
Szereplők (20)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Jesse pimasz és intelligens nő, alighanem ez a magyarázata annak, hogy még nem találta meg az igazit. Ám véletlenül összefut Ethannel, és ezzel új, romantikus, ám komplikációkkal teli fejezet kezdődik az életében. Ethan ugyanis rossz passzban van. Miután a legújabb regényét visszautasították a kiadók, a kétségbeesés szélére sodródott. Jesse számára a találkozás többet kínál annál, mint egy lehetőséget arra, hogy Ethan művészi hajlamát kibontakoztassa. És erre tessék! Miután találkozik a számára tökéletes férfival, megismerkedik a magabiztos és sikeres hirdetési igazgatóval.

Rendező: Daryn Tufts
Író: Daryn Tufts
Forgatókönyvíró: Daryn Tufts, Benji Smith
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2011.11.10.
 
2021.06.13 myatom

legújabb vélemény

Csavar nélkül vajon mi lett volna a film vége?

5/10-es csajos film, semmi különleges extrával. Az említett csavar ellenére sem egy átlagból kiemelkedő darab, sőt nálam a csavar tulajdonképpen alkotói megúszás, hogy a felmerülő kényes kérdésekre hitelesen válaszolni kelljen. Hiába vannak a filmnek erényei, a fentiek miatt átlagosra nullázódik az értékelése nálam. Ha valaki amúgy szereti a romantikus filmek műfaját, de évek óta elvonókúrán van belőle, annak ez a film talán 1x megnézhető (mint most tulajdonképpen nekem is), de bőséges műfaji választékból rengeteg jobb filmet lehet választani. A film címe tulajdonképpen mondhatni duplafenekű, így kiváló választás. Alyssa Milano gyönyörű és remek, ahogy a fickók is. A dialógusok, ha nem is világmegváltók, de élvezhetők, jókedvre derítők. A filmbeli sok verbális kényeztetés (póriasabban fogalmazva nyálas enyelgés) egészen biztosan sok csajt megvesz kilóra a film nézésekor. :) Azért összességében, főleg, ha szigorúbban nézzük, a hitelesség valamennyire feláldozódott a szórakoztatás oltárán.

1
 
2018.03.10 indingo

Ja hogy nem is volt még egy pali, csak az aktuális íróbarát történetét láthattuk, kicsit összekeverve a filmbéli valósággal. Még jó is lehetett volna, de a sok enyelgéstől unalmas volt.

0
 
2018.03.31 Bazzzsi

Nagyon tucatfilm szaga van szinte a legvégéig utána egy egészen zseniális csavart dobtak be a készítők, ami kiemelte a szokványos romantikus filmek skatulyájából.

0