64% 48 szavazat
A bátyám menyasszonya

A bátyám menyasszonya

Mere Brother Ki Dulhan
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Az Angliában élő Luv úgy érzi, eljött az ideje a nősülésnek. A nagyvilági férfi a hagyományoknak megfelelő szelíd, engedelmes indiai feleséget akar, és az elrendezett házasság legfontosabb hozzávalójának, az ideális arának beszerzését otthon élő öccsére bízza. Csakhogy a család által választott, első pillantásra szende leányzó a valóságban zabolátlan istencsapása, aki az őrületbe kergeti a felügyeletével megbízott ifjabbik testvért.

Rendező: Ali Abbas Zafar
Forgatókönyvíró: Ali Abbas Zafar
Ország: India
Premier: 2011.09.08.
 
2017.11.26 Scanian

legújabb vélemény

Nem akarok senkit sem megbántani, de nekem ez a film egyszerűen idegesítő volt. Adtam neki egy esélyt, de gyakorlatilag végig bosszankodtam, mivel annyira elkeni a konfliktusokat, vagy ha vannak is, akkor azt meg teljesen túltolja. Nagyon szélsőséges alkotás, ami a dramaturgiát illeti.

0
 
2017.04.06 lakilúk

Hát, lehet, hogy ezt az indiai nyelvterületen megértik, de nekem ez egy kissé magas volt. Alapból nem tudtam azonosulni annyira az alaphelyzettel, na nem a kapcsolatok, hanem inkább kulturális különbségek miatt. Egyszerűen nem tudtam magamnak adaptálni ezt a filmet. Pedig a hangulata némely ponton egészen fergeteges.

0

A film összbevétele 1 427 275 dollár volt (imdb.com).

#1