Játssz egy HTC Desire 620-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A család kicsi kincse


(Little Miss Sunshine)

Tartalom

Olive családjában minden nap kaland. A kislány apja, Richard a Föld legszerencsétlenebb karriertanácsadója. Az irodalomtanár Frank nagybácsi egy viszonzatlan szerelem miatt öngyilkossági kísérletet követett el. Dwayne, Olive bátyja, hallgatási fogadalmat tett, hogy bizonyítsa elszántságát, hogy pilótának készül, emellett rajong a német filozófiáért.  Egyedül a nagypapa, Edwin boldog és vidám, ebben azonban nagy szerepe van heroinüggőségének, szexmániájának, illetve annak, hogy végre kikerült az öregek otthonából. A sors úgy hozza, hogy egy nap ez a sok fura figura elindul egy rozoga kisbusszal a napfényes Kaliforniába, hogy Olive részt vehessen A család kicsi kincse című vetélkedőn. 
(SódóGA)
2015. 07. 31. 17:56 

Nagyon aranyos film, szeretem az ilyen stílusú filmeket. Annyira nem éreztem kimagaslónak és egyedinek, de egynek mindenképp jó.

2014. 10. 01. 09:21 

Nagyon jó film, a karakterek bénák, ügyetlenek, lúzerek, senkinek nem sikerül semmi, de valahogy így, ilyen szerencsétlenül szerethetőek. Sokszor ismertem a saját családomra, pontosabban olyan szituációkra, amilyenek például az asztali beszélgetések a vacsoránál. Fura volt kívülről és a vásznon látni magunkat.

2016. 07. 24. 20:09 

Sajnálatosan unalmas filmre sikerült. Pedig allig vártam hogy láthassam. Egyedül a kislány karaktere és a család önfeláldozása miatt nézhető. Kis mondanivaló is van benne, de ez nem indokolna egy egész estés filmet. A színésznő nagyon izgatott volt biztos a nagyjátékfilm miatt és nem okozott csalódást.

 

Abigail Breslin háromévesen állt először a kamerák előtt, amikor is egy tévészpotban villantotta meg bűbájos mosolyát. A család kicsi kincsében nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték.

(SódóGA)
 

Abigail Breslin számára olyan ruhákat készítettek, melyekben duci kislány látszatát kelti.

(SódóGA)
 

Frank karakterére Bill Murrayt és Robin Williamst is kiszemelték, azonban egyikük sem vállalta a szerepet.

(SódóGA)
Smoking Barrels: A család kicsi kincse
Alan Arkin és Michael Arndt pedig nem véletlenül kapták meg a legjobbaknak járó aranyszobrocskát, hiszen az A család kicsi kincse egyáltalán nem egy könnyen felejthető alkotás.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.