Játssz három szuper díjért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A család kicsi kincse


(Little Miss Sunshine)

Tartalom

Olive családjában minden nap kaland. A kislány apja, Richard a Föld legszerencsétlenebb karriertanácsadója. Az irodalomtanár Frank nagybácsi egy viszonzatlan szerelem miatt öngyilkossági kísérletet követett el. Dwayne, Olive bátyja, hallgatási fogadalmat tett, hogy bizonyítsa elszántságát, hogy pilótának készül, emellett rajong a német filozófiáért.  Egyedül a nagypapa, Edwin boldog és vidám, ebben azonban nagy szerepe van heroinüggőségének, szexmániájának, illetve annak, hogy végre kikerült az öregek otthonából. A sors úgy hozza, hogy egy nap ez a sok fura figura elindul egy rozoga kisbusszal a napfényes Kaliforniába, hogy Olive részt vehessen A család kicsi kincse című vetélkedőn. 
(SódóGA)
2016. 04. 16. 18:14 

Igazán érdekes film volt , megmosolyogtató és viszolyogtató is egyben . Maga a milliő , amit bemutat számomra gyomorforgató (itt a gyerek szépségversenyre gondolok), de a szereplők nagyon tetszettek benne és volt mondanivalója is.

2015. 11. 29. 22:31 

Amikor moziban láttam először, nagyon nagyon tetszett!!! Utána pár évvel tévében is leadták és érdekes módon egyáltalán nem tetszett. Hogy ez hogy lehet, a mai napig nem tudom...

2015. 11. 26. 14:40 

Nagyon jól összehozza a családot ez a film. Pontosan arról szól amit gondoltam,egy gyerek aki megtanít arra,hogy minden családtagunkat ugyanúgy szeressünk és senkit se felejtsünk el. Olyan jól bemutatja a mindennapi családokat,mint az életben valóban olyanok a cselekmények.

Abigail Breslin

mint Olive Hoover

Greg Kinnear

mint Richard Hoover

Paul Dano

mint Dwayne

Alan Arkin

mint Grandpa Edwin Hoover

Toni Collette

mint Sheryl Hoover

Steve Carell

mint Frank Ginsberg

Marc Turtletaub

mint Doctor #1

Jill Talley

mint Cindy

Abigail Breslin háromévesen állt először a kamerák előtt, amikor is egy tévészpotban villantotta meg bűbájos mosolyát. A család kicsi kincsében nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték.

(SódóGA)

Abigail Breslin számára olyan ruhákat készítettek, melyekben duci kislány látszatát kelti.

(SódóGA)

Frank karakterére Bill Murrayt és Robin Williamst is kiszemelték, azonban egyikük sem vállalta a szerepet.

(SódóGA)
Smoking Barrels: A család kicsi kincse
Alan Arkin és Michael Arndt pedig nem véletlenül kapták meg a legjobbaknak járó aranyszobrocskát, hiszen az A család kicsi kincse egyáltalán nem egy könnyen felejthető alkotás.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.