Játssz egy Lenovo Note Gold-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Olive családjában minden nap kaland. A kislány apja, Richard a Föld legszerencsétlenebb karriertanácsadója. Az irodalomtanár Frank nagybácsi egy viszonzatlan szerelem miatt öngyilkossági kísérletet követett el. Dwayne, Olive bátyja, hallgatási fogadalmat tett, hogy bizonyítsa elszántságát, hogy pilótának készül, emellett rajong a német filozófiáért.  Egyedül a nagypapa, Edwin boldog és vidám, ebben azonban nagy szerepe van heroinüggőségének, szexmániájának, illetve annak, hogy végre kikerült az öregek otthonából. A sors úgy hozza, hogy egy nap ez a sok fura figura elindul egy rozoga kisbusszal a napfényes Kaliforniába, hogy Olive részt vehessen A család kicsi kincse című vetélkedőn. 
(SódóGA)
 
2015. 07. 31. 17:56 

Nagyon aranyos film, szeretem az ilyen stílusú filmeket. Annyira nem éreztem kimagaslónak és egyedinek, de egynek mindenképp jó.

 
2015. 06. 10. 10:55 

A díjakon kicsit meglepődtem... de nagyon tetszett a film, a maga komolytalanságában. A karakterek szerintem el lettek találva, nincsenek végletekig eltúlozva. A poénok meg nagyon jók!

 
2016. 06. 14. 02:31 

Igazán jópofa film. Nagyrészt Murphy törvénykönyvét reklámozza, mert ami hőseink kalandjában rosszul sülhet el, az bizony rosszul is sül el. Mégis pozitív az üzenete, mert ezek nem olyan kis bugyuta bénázások, mint Ben Stilleréi, hanem sokszor a főszereplőket tényleg kőkeményen megszívatja a sors, mégis tovább küzdenek, hogy véghezvigyék céljukat. Mindezt pedig úgy teszik, hogy nemhogy nem reklámozzák a Kaliforniában hullámzó szartengert, de egyenesen pofán köpik a benne élő halakat.
Fanyar, könnyed és mégis kemény humor és társadalomkritika árad a film minden percéből.
Óriási alkotás.

 

Abigail Breslin a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Abigail Breslin háromévesen állt először a kamerák előtt, amikor is egy tévészpotban villantotta meg bűbájos mosolyát. A család kicsi kincsében nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték.

(SódóGA)
 

Abigail Breslin számára olyan ruhákat készítettek, melyekben duci kislány látszatát kelti.

(SódóGA)
Smoking Barrels: A család kicsi kincse
Alan Arkin és Michael Arndt pedig nem véletlenül kapták meg a legjobbaknak járó aranyszobrocskát, hiszen az A család kicsi kincse egyáltalán nem egy könnyen felejthető alkotás.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.