56% 118 szavazat
A dilemma

A dilemma

The Dilemma
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
20
Szereplők (20)
2
Képek (2)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Ronny, a megrögzött agglegény, és Nick, a boldog házasember főiskola óta tűzön-vízen át kitartottak egymás mellett. Most társak egy autótervező cégnél, és egy álomprojecten dolgoznak, ami befuttatná a cégüket. Ronny barátnőjével, Beth-szel és Nick feleségével, Genevával az oldalukon egyszerűen verhetetlenek. Ám Ronny világa a feje tetejére áll, amikor véletlenül meglátja Genevát egy másik férfival, és a fejébe veszi, hogy kideríti, hányadán állnak a dolgok. Magánnyomozása komikus káoszba torkollik, és megtudja, hogy Nicknek is megvannak a maga kis titkai. Az óra ketyeg, a feszültség nő, ahogy közeledik karrierjük legfontosabb prezentációja, és Ronnynak mérlegelnie kell, hogy mi történik, ha feltárja az igazságot a barátjának.

Rendező: Ron Howard
Író: Allan Loeb
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2011.01.27.
 
2015.10.20 Pillcsi

legújabb vélemény

Amikor először néztem tetszett, de már akkor is idegesített pár dolog. Amikor vége lett nem tudtam hova tenni, és rájöttem, hogy egy rossz film.Tiszta unalmas.

0
 
2015.05.12 Balu

Érdekes, és összegezve jó film. Én egy könnyed vígjátéknak gondoltam, de ez dráma.Történet a bizalomról, az őszinteségről és a barátságról.Kedvetlenül álltam a filmhez de kellemesen csalódtam.

0

A film összbevétele 69 721 966 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Eredetileg Jennifer Garnert szerződtették arra a szerepre, amit végül Jennifer Connelly kapott. Szerző: rbernadett

#2