48% 134 szavazat
A falka

A falka

The Breed
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
16
Szereplők (16)
15
Képek (15)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Két testvér és barátnőik, Nicki és Sara egy egzotikus szigetre utaznak, hogy eltöltsenek néhány kellemes napot. Még nem sejtik, micsoda pokol vár rájuk. Amikor egyiküket megtámadja egy ismeretlen állat, a négyes a távozás mellett dönt. A repülőgépüket azonban valakik vagy valamik használhatatlanná tették. A fiatalok a szigeten rekednek, ahol vérszomjas fenevadak százai vadásznak rájuk, és nem nyugszanak, amíg mindnyájukkal nem végeznek.

Forgatókönyvíró: Robert Conte, Peter Martin Wortmann
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Dél-afrikai Köztársaság
Premier (HU): 2007.05.01.
 
2022.07.05 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Én el tudtam hinni.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nicholas Mastandrea. Keresett egy jó, és izgalmas helyszínt, a filmhez megfelelő színészgárdát (oké, nem mindenkire igaz), egy jó kis sztorit, hipp-hopp össze is állt a film. Wes Craven a producer, így azért annyira nem izgultam, hogy rossz lesz a fi... Teljes kritika

2
 
2015.11.28 tamas84

Abszolút tucatfilm, a legótvarabb békategóriásból, amiben a legjobb teljesítményt az ebek nyújtották. Amúgy minden egyes karaktere elég debil hozzá, hogy még jobban lehúzza az egészet.

0
 
2016.02.05 szabi17

Egész jó kis film kerekedett ki a végére a néhol irtó gyenge színészi teljesítmény ellenére. Egyedül Michelle Rodriguez hozott egy átlagot. Ám ennek ellenére a történet maga jó ötleten alapul és én amúgy is félek a kutyáktól ami számomra jobban beleé... Több

0
 
2015.10.06 Toldi

Szerintem egész eredeti az alapötlet. A lényeg, hogy nem akar többet, mint amit ténylegesen akarhat a nézőjétől. Rövid és velős, és jól megcsinált munka, igazán borzalmas jelenetekkel, amiket nem lehetett könnyű felvenni ezekkel a kutyákkal.

0

A film összbevétele 1 675 484 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film vezető producerei Wes Craven és Hal Sadoff voltak.Szerző: Archívum

#2
 

Az egész filmet Dél-Afrikában vették fel.Szerző: Archívum

#3