Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Ofélia (Ivana Baquero) anyjával és újdonsült mostohaapjához, aki Franco seregében szolgál. Bár a polgárháborúnak vége, a hegyekben még harcolnak a gerillák, és ez a civilek mindennapjait is félelemmel és feszültséggel tölti meg. A mostohaapa Vidal kapitány egy rideg, kegyetlen és erőszakos katona, aki új családja életét is megkeseríti, Ofélia pedig a nyomasztó hétköznapok elől a ház mögötti titkos labirintusba menekül. A labirintust őrző faun rádöbbenti a kislányt, hogy ő egy mesebeli királyság elveszett hercegnője, ám trónjához olyan próbákon keresztül vezet az út, amelyektől egy felnőtt is megrettenne.
(SódóGA)
 
2016. 03. 12. 09:01 

Sokatmondó, kreatív történet. Megható, nekem tetszett.

 
2016. 10. 13. 16:37 

Érdekes film, már az alaphelyzet sem megszokott, mivel valós történelmi helyzetet kever fantasy elemekkel. Többrétegű film, ezért elgondolkodtató. Kicsit hozza a spanyol filmekre jellemző őrületet, de aki fogékony az ilyen hangulatú filmekre, annak tetszeni fog.

 
2016. 05. 06. 05:33 

Ez a film elüt a megszokott fantasy filmektől. Borús, szomorú hangulatával bemutatja a háború okozta borzalmakat, az emberi kegyetlenség határtalanságát, mindezt a fantasy elemeivel ötvözve.

Ivana Baquero
Ivana Baquero
Ivana Baquero
Ivana Baquero
Sergi López
Ivana Baquero
 

Hazánkban 2007. március 8-tól volt megtekinthető.

(Bogi87)
 

Pan, aki a film angol címében jelenik meg, nem római, hanem görög isten volt, de hasonlított faunhoz.

(Bogi87)
 

Faun utalás a római mitológiára.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.