35% 46 szavazat
The Task

The Task

The Task
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A központban egy valóságshow van amely a "The Task" címet viseli. A show egy elhagyatott börtönben játszódik. A zsíros nyereményre hat fiatal pályázik. Azonban a hely tele van lidércekkel és gonosz szellemekkel, akik a vérre szomjaznak. Ebből a börtönlabirintusból kell kijutniuk miközben a pokoli teremtmények vadásznak rájuk. Egy ideig játéknak tűnik az egész amit a rendezőség kamerán keresztül figyel, ám egy idő után észre kell venniük, hogy ami történik az már nem a játék része hanem a véres valóság. Vajon a börtönigazgató szelleme kísért még mindig a falak közt, vagy ennél sokkal rosszabb a helyzet...

Rendező: Alex Orwell
Író: Kenny Yakkel
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2011.01.28.
 
2016.07.09 tomtom

legújabb vélemény

Nagyon gyenge horror, de valamiért már az első öt percet követően tudtam, hogy nem fog semmivel sem meglepni. És így is volt: nem hozott semmi meglepőt. Maga a sztori sem izgi, s annak megelevenítése sem hozott lázba. A színészek játéka pedig rettenetesen gyenge.

0
 
2014.11.13 Cercei

Nem is annyira gáz ez a film, mint első olvasatra tűnik. Habár tele van számtalanszor hallott párbeszédklisékkel, mégis érdekfeszítő és izgalmas volt a kidolgozása.

0