44% 48 szavazat
A futár

A futár

The Courier
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Százezer dollár egy aktatáska kézbesítéséért? Igazán szép summa, a bökkenő csak az, hogy a táskát egy rejtőzködő gyilkoshoz kell vinni, akinek a neve puszta említésére reszketni kezd a teljes alvilág. Az ilyen feladatoknál alapszabály, hogy tilos kérdezni a küldeményről, és ezt pontosan tudja a szakma legjobbja, A FUTÁR (Jeffrey Dean Morgan) is, aki ezúttal végképp nem hibázhat, hiszen az a hozzá legközelebb állók életébe kerülne. Miközben bérgyilkosok vadásznak rá, szövetségi ügynökök játszanak vele kettős játékot, a Futár rendíthetetlenül halad előre lehetetlen küldetésében, amelynek végén saját meghökkentő múltjára is fény derül...

Rendező: Hany Abu-Assad
Forgatókönyvíró: Brannon Coombs, Pete Dris
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2012.03.29.
 
2017.06.15 Firencz

legújabb vélemény

Ez a film nem több A szállító ötletének teljes lenyúlásától. Nem hiszem, hogy ezt a filmet bárki élvezni tudja, mivel rettenetesen arra a filmre hajaz. Talán az, aki még nem látta Statham filmjét, tud velem valamit kezdeni. Én nem voltam képes. Szerintem egyszerűen nézhetetlen.

0
 
2015.08.27 Vuk

Jeffrey Dean Morgan borzalmas színész, azt hiszem. Nagyon idegesítő volt látni, ahogy ezt a figurát hozza. Bár a film jól építkezik a klisés akció jelenetekből, ennek ellenére nem több ennél. Aki agyatlan akciózásra vágyik, az nézze meg, de sajnos ez nem egy tartalmas szórakozás.

0

A film összbevétele 58 387 dollár volt (imdb.com).

#1