53% 66 szavazat
Az igazság védője

Az igazság védője

A Good Man
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
28
Szereplők (28)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Alexander, a visszavonult kommandós csendes, átlagos életet él. Ám amikor kedves szomszédaira rászáll az orosz maffia, nem tud nemet mondani és a segítségükre siet. Hamarosan egy orosz-kínai maffiaháborúban találja magát, ahol ismét szembe kerül ősi ellenségével, Chennel.

(erare)

Forgatókönyvíró: Keoni Waxman
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2014.08.19.
 
2023.08.01 erahurka

legújabb vélemény

A Beau Is Afraid után egy perccel meg egyből jött egy tökéletes lezárás szombatra, és egyúttal egy tökéletes kezdés vasárnapra. Avagy Steven Seagal karddal aprítja a népet, miután két évvel korábban kudarcot vallott. A Mester persze sosem adja fel, é... Több

0
 
2015.05.06 hsanya182

Hááát nem egy nagy film, a sztori hasonlít a "Védelmező" c. filmhez, gyengébb kivitelben...A szinkron elég pazar, egyszer túl lehet élni, mert azért egy kis izgalmat tartogat a film. Egyszer nézhető, de elég vontatott!!

1
 
2015.06.10 macskulare

Ősszinten nem lep meg ez a kis mooovie, elég langyos lett. Segal utóbbi pár filmje szinte mind Romaniaban játszódik orosz, kínai, japan durr durr... A régi időkben ez a story jó lett volna de mostmár sajnos egy fillért se ér. A 80' és 90' években Van... Több

1
 
2019.05.08 indingo

Szokásos Seagal film kis verekedés, gyenge történet és persze győz az igazság csakhogy az idő kereke továbbhaladt és ettől egy kicsit többet várunk már az ilyen típusú filmektől. Nagy kár, hogy Seagal nem igen tudott megújulni és eljárt felette az idő.

0