70% 109 szavazat
A halálraítélt

A halálraítélt

The Condemned
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
18
Szereplők (18)
15
Képek (15)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Emilia Burns
Steve Austin
Vinnie Jones
Masa Yamaguchi
Steve Austin
Vinnie Jones
Steve Austin
Steve Austin
Robert Mammone
Vinnie Jones
Steve Austin
Vinnie Jones
Steve Austin
Manu Bennett
Steve Austin
Masa Yamaguchi
Rick Hoffman
Robert Mammone
Manu Bennett
Andy McPhee
Dasi Ruz
Emilia Burns

FILMINFÓ

Egy multimilliárdos filmrendező egy valóságshow-t akar interneten sugározni. Egy játék, tíz halálraítélt. A tét a szabadságuk, mivel aki megnyeri, az szabadon távozhat, s a börtönbe sem kell visszatérjen. A másik dolog egy állítólagos pénzösszeg. A játék vérre megy, ugyanis csak egy maradhat. Miután a rabok a szigetre kerülnek, megkezdődik a kegyetlen öldöklés a túlélésért.

Rendező: Scott Wiper
Forgatókönyvíró: Scott Wiper, Rob Hedden, Andy Hedden
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2008.08.12.
 
2019.05.17 indingo

legújabb vélemény

Az biztos hogy gyomor kell hozzá amúgy ez egy tipikus üldözős, menekülős film amihez természetesen mindig a börtön "lakóiból" válogatnak egyedeket. Sok hasonló történetű filmet láthattunk és ez sem sokkal különbözik többitől.

0
 
2015.05.15 hsanya182

Éhezők Viadala tribute! :D Itt kiválasztják a halálraítélteket, csak egyel melléfognak, mert van köztük egy tisztességes harcos, aki nem gyilkos bűnöző mint a többiek, és ő csak a saját szabadulását akarja, ellentétben másokkal akik meg akarják nyern... Több

1
 
2015.06.11 macskulare

MÉDIA és a PÉNZ!! Teljesen más amikor a "valóságshow" életre kel a lakásodban, de a véres valóság már nem annyira élvezetes mint a TV-be. Mindenki magában átértékelheti. Érdemes megnézni! Van egy pár véres jelenet benne, ötletes és élvezhető! :)

0
 
2015.11.15 Regi82

Értékelhetetlen ez a film. Percenként felrobban egy bomba,vagy az emberekkel történik valami elképesztő drámai dolog. Durva,úgy,hogy nem is korhatáros. Folyamatosan rángatózik a kamera.Áááá idegesítő,rossz film.

0
 
2015.03.31 Mariann92

Meg lehet nézni, de nem nagy valami a film. Nem mondom, hogy rossz, de nem is annyira jó. Anyának mondjuk nagyon nem tetszett.

0

A film összbevétele 3 718 dollár volt (imdb.com).

#1