68% 65 szavazat
Chocolate - A harc szelleme

Chocolate - A harc szelleme

Chocolate
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
21
Szereplők (21)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Az Ong Bak rendezőjének új akciófilmjének főszereplője Zen, aki egy Yakuza bérgyilkos, Masashi és a thaiföldi maffia főnökének szeretője, Zin szerelméből született. A kislány autista, ám hihetetlenül gyors reflexei vannak. Amikor édesanyjával egy harcművész iskola közelébe költöznek, Zen elkezdi figyelni a Kung-fu edzéseket, és döbbenetes módon első pillantásra tökéletesen végrehajtja a látott mozdulatokat.Édesanyja időközben rákos beteg lesz, ám a kemoterápiához nincs elég pénzük. Zen úgy dönt, kamatoztatja képességeit, és mostoha testvére segítségével állást szerez magának: Egy helyi uzsorás pénzbehajtója lesz

Rendező: Prachya Pinkaew
Forgatókönyvíró: Napalee, Chukiat Sakveerakul
Ország: Thaiföld
Premier (HU): 2009.11.03.
 
2021.08.13 Eastern79

legújabb vélemény

Harcművészeti kuriózum

JeeJa Yanin, azaz eredeti nevén Yanin Vismitananda, a női Tony Jaa-ként is emlegetett thai harcművész talán legjobb filmje, amellyel megalapozta hírnevét mind az ázsiai filmgyártásban, mind pedig harcművészként. Egészen elképesztő harci koreográfiák láthatók a filmben, valódi csemege a műfaj rajongói számára. További érdeme még a kidolgozott történet, valamint az, ahogy bemutatja az egyszerű thai emberek életét, valamint az ottani maffia működését. Az alkotók "felelősek" Tony Jaa korai sikereiért is, igazi old school, digitális rásegítések nélküli közelharcokat láthatunk rendkívül nyersen, durván, hatalmas hozzáértéssel kivitelezve. Rengeteg olyan pillanatot tartogat, amelyek az olyan legendákra emlékeztetnek, mint például Bruce Lee, mert ennek a lánynak senkivel össze nem téveszthető stílusa van. Kreatív, látványos, csodálatosan fényképezett összecsapások, érdekes karakterek, remek történet. Igazi klasszikus.

0
 
2017.04.16 thomino

Ha egy tökéletes akciófilmet keres valaki, ami nem csak az agyatlan csihipuhiról szól, akkor ez a tökéletes választás. Én mindent megkaptam ettől a filmtől, így minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy tartalmilag is mély és elgondolkodtató, és látványos is egyben.

1
 
2016.07.02 paval

Hát, gyerekek, ezt mindenképpen látnotok kell. Elképesztően pörgős és izgalmas film, és bár nekem a karakterek annyira nincsenek jól megírva, szerintem ettől eltekintve minden nagyon össze van hangolva ebben a filmben.

1

A film összbevétele 13 925 dollár volt (imdb.com).

#1