66% 89 szavazat
A helyőrség

A helyőrség

Outpost
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
18
Szereplők (18)
19
Képek (19)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Harcedzett zsoldosok veszélyes küldetésre indulnak a háború sújtotta Kelet-Európában. Kegyetlen ellenféllel találják szemben magukat, amely az elpusztíthatatlannak tűnő katonákat pillanatok alatt tehetetlenül sikoltozó áldozatokká változtatja. A kommandó egy régi náci bunkerbe húzódik vissza, ahol a II. világháború idején német tudósok emberfeletti képességgel rendelkező szuperkatonák létrehozásán fáradoztak. A kísérletek áldozatainak megcsonkított maradványai mellett a zsoldosok újabb szörnyűségre bukkannak: egy túlélőre. Vérszomjas ellenség ront rájuk, amely borzalmas titkot védelmez: valamit, amivel hamarosan az egész világnak szembesülnie kell.

Rendező: Steve Barker
Forgatókönyvíró: Rae Brunton, Kieran Parker, Steve Barker
Ország: Egyesült Királyság
Premier (HU): 2008.06.10.
Ray Stevenson
Julian Wadham
Ray Stevenson
Ray Stevenson
Ray Stevenson
Ray Stevenson
Julian Wadham
Ray Stevenson
Julian Wadham
Julian Wadham
 
2024.01.21 Ари Шандор

legújabb vélemény

Kategóriájában kiváló...

Nem vagyok horror-rajongó, de ez tetszett. Van valami elfogadható sztori mögépakolva. A képi megjelenése nem a megszokott hulladék. Nem a hirtelen megjelenő alakok és 10x erősségű hangdörrenésekkel igyekszik fenntartani a feszültséget. Ray Stevensont ebben a filmben látjuk először főszereben, és nagyon jól áll neki – csak úgy, mint a Megtorló szerepe. Vannak persze butaságok a filmben, de korántsem annyi, mint egy átlag horrorban. Nézzétek bátran, ez egy jó mozi!

0
 
2018.12.11 harnas1207

Méltatlanul leértékelt film. A történet nem túl agyongondolt, de a hangulata és a kivitelezése igazán élvezhető. Nekem tetszett, hogy itt Európába helyezték a filmet, adott neki egy kis misztikumot.

1
 
2020.09.27 Hámori Balázs

A náci színház

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Amikor elolvastam a rövid leírást, és megnéztem a bemutatót, azt hittem, hogy kapok egy nem nagy szám, de korrekt nácis zombi filmet. Hát tévedtem. Kimondom az elején, hogy ez a film (az elvárásom ellenére is) egy hatalmas nagy b@romság volt, és épp... Teljes kritika

1
 
2021.01.28 B.Balint0210

Szerintem is eléggé leértékelt film ez, én kb. 7-8 éve láttam először, azóta néhányszor újranéztem. Nekem bejött ez a film, főleg az a része izgalmas számomra, hogy a zsoldosok helyébe képzeled magad, és átérzed a kilátástalanságot és a reménytelenséget az ellenséggel szemben. Horrorkedvelőknek ajánlom. :)

0
 

A film kürölbelül 300 000 dollárba került, és világszerte összesen 463 377 dollár bevételt termelt.Szerző: Hámori Balázs

#1