Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A hihetetlen család


(The Incredibles)
A hihetetlen család

Tartalom

Mr. Irdatlan szuperhősből kénytelen egy hétköznapi, kertvárosi családapává visszaminősíteni magát, mivel egy mindenlébenkanál rajongója betett a hősök renoméjának. Ugyanis a Mr. Irdatlan szerencsétlenkedése miatt kis híján tömegkatasztrófa történt, és az addig szuperhősüket kedvelő társadalom a sajtó propagandája miatt nem vállalja többet a veszélyt. Így a hősök kénytelenek beilleszkedni az átlagéletbe. Ám egy nap jelentkezik nála egy titkos megbízó, és a parkolópályára tett Mr. Inradtlan, és különleges képességekkel rendelkező családja újra akcióba lendül egy szigorúan bizalmas küldetésben egy távoli szigeten. 
(SódóGA)
 
2015. 02. 26. 09:08 

Számomra talán a legjobban összerakott animációs film A hihetetlen család. Nagyon jól építi fel a világát és annak szabályait. A főszereplők mellett a mellékszereplők is szerethetően, pl. nekem Fridzsiman volt az egyik kedvencem. Mindenképp érdemes megnézni.

 
2017. 01. 02. 18:42 

Brad Bird egyik, ha nem a legjobb filmje. Könnyed családi mozi, amely boncolgat komolyabb témákat, de minden korosztály számára tökéletes. Nagyon remélem, hogy a 2. rész minimum megközelíti ennek a filmnek a szintjét. Az egyik legjobb animációs film valaha, bárkinek tudom ajánlani.

 
2015. 02. 06. 19:45 

Családi hősök akcióban. Nagyszerű családi anime amit látni kell. Remélem akár a folytatást is megcsinálják mert elbírná....
Ajánlom mindenkinek :)

 

A film végén beszélgető két öregember Disney animátorokról lett mintázva.

(Scramananga)
 

A Mr. Irdatlan szobájában lévő egyik poszter felirata Doing Our Part! Ez a poszter a Némó nyomában filmben is megjelenik a doktornál lévő egyik könyvet olvasó gyerek kezében.

(Scramananga)
 

A film elején lévő templom ablakmintázata utal Mr. Irdatlan jelére.

(Scramananga)
Smoking Barrels: A hihetetlen család
A hihetetlen családból bántóan hiányzik az a szikra, ami egy lenyűgöző alkotássá tenné. Inkább csak egy szokásos aranyos-okos-ügyes Pixar-animáció.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.