Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A hihetetlen család


(The Incredibles)
A hihetetlen család

Tartalom

Mr. Irdatlan szuperhősből kénytelen egy hétköznapi, kertvárosi családapává visszaminősíteni magát, mivel egy mindenlébenkanál rajongója betett a hősök renoméjának. Ugyanis a Mr. Irdatlan szerencsétlenkedése miatt kis híján tömegkatasztrófa történt, és az addig szuperhősüket kedvelő társadalom a sajtó propagandája miatt nem vállalja többet a veszélyt. Így a hősök kénytelenek beilleszkedni az átlagéletbe. Ám egy nap jelentkezik nála egy titkos megbízó, és a parkolópályára tett Mr. Inradtlan, és különleges képességekkel rendelkező családja újra akcióba lendül egy szigorúan bizalmas küldetésben egy távoli szigeten. 
(SódóGA)
 
2015. 05. 29. 21:42 

Gyerekkorom nagy kedvence. Ez tipikusan az a mese, aminek a második része teljes mértékben felesleges! Pedig olyan nagyszerűen ki van dolgozva, van története, íve a dolognak. Ez az a mese, amit nyugodt szívvel ajánlok bármelyik kezdő szülőnek, hogy a gyerek megnézheti, nem lesz tőle pszichopata, mint a mai "meséktől". Ráadásul farsangi jelmez öletnek sem utolsó! Elég egyszerű megcsinálni és biztosan olyan, amit mindenki ismer, de nem gondolna rá, hogy beöltözzön innen bárkinek is :)
Csak ajánlani lehet ezt, BÁRMIRE! :D

 
2016. 05. 22. 19:38 

Nekem nem igazán tetszett már gyerekként sem. Valahogy már akkor is fontos volt az anatómia és ezek így egyáltalán nem tudtak megfogni. A trténet pedig kiszámítható és nem túl bonyolított. Nem ajánlom esti családi mozinak!

 
2016. 06. 26. 07:43 

A mai napig imádom ezt a rajzfilmet. Minden kiváló benne. A karakterek, a történet, a csaták, szóval minden.

 

A film végén beszélgető két öregember Disney animátorokról lett mintázva.

(Scramananga)
 

A Mr. Irdatlan szobájában lévő egyik poszter felirata Doing Our Part! Ez a poszter a Némó nyomában filmben is megjelenik a doktornál lévő egyik könyvet olvasó gyerek kezében.

(Scramananga)
 

A film elején lévő templom ablakmintázata utal Mr. Irdatlan jelére.

(Scramananga)
Smoking Barrels: A hihetetlen család
A hihetetlen családból bántóan hiányzik az a szikra, ami egy lenyűgöző alkotássá tenné. Inkább csak egy szokásos aranyos-okos-ügyes Pixar-animáció.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.