37% 45 szavazat
A holló 4. - Gonosz ima

A holló 4. - Gonosz ima

The Crow: Wicked Prayer
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
19
Szereplők (19)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Jimmy Cuervo volt fegyenc, aki félresiklott életét próbálja helyrehozni új szerelmével, az elbűvölõen szép indián lánnyal, Lillyvel. Ám mielõtt elhagyhatnák a várost, összetűzésbe kerülnek a helyi motoros banda tagjaival, akik kegyetlenül legyilkolják õket. A holló azonban életre kelti Jimmy lelkét, aki bosszúra szomjazva indul szerelme gyilkosai után.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2008.05.29.
 
2019.01.16 kristoftoth21 Nézhetetlen

legújabb vélemény

Brandon Lee forog a sírjában

Ez a film mindennek az alja. Egy rettentően rossz történet amely közelében sincs még a felesleges rossz folytatásoknak sem. A csávó meg úgy néz ki a holló festésben mint valami transzszexuális, akiről nem tudom eldönteni hogy fiú e vagy lány. A film sikeresen meggyalázza Brandon Lee örökségét. 1/10 csak mert nem szokás nullát adni, itt szerencsére van olyan hogy nézhetetlen, nem veszítettem volna sokat ha 20 perc után kikapcsolom, de csak azért is muszáj volt végignézni, mert kíváncsi voltam mennyire lehet meggyalázni jó filmeket.

1
 
2015.01.26 Sindyke

A Crow filmek közül, csak ezt a részt láttam. Bár nem ismertem az előzményeket, mégis meglehetett érteni, nem volt szükség megnézni az előző 3 részt. Nekem nagyon tetszett, nagyon jól alakítja a szerepét a főszereplő.

0