Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A kabalapasi


(Good Luck Chuck)
A kabalapasi

Tartalom

Charlie különös átoktól szenved, amit kisgyerekkorában kapott egy kislánytól, akit nem volt hajlandó megcsókolni. Charlie minden kapcsolata befuccsol, ám ex-barátnői Charlie után azonnal megtalálják az igaz szerelmet. Mikor a dolognak híre megy, a menő fogorvost körüldongják a nők, na persze nem azért, mert vele akarnak lenni, hanem mert tudják, hogy a következő pasi a nagy ő. Mit tehet azonban szerencsétlen Charlie, amikor ő szeret bele valakibe?
(kázsé)
 
2016. 10. 26. 23:34 

Tök csíptem benne Charliet, nagyon vicces szeretetre méltó, különleges figura. A történet is jó, kitört a sablonos vígjátékok köréből és mutat újat. Vicces, humoros, klassz film!

 
Vuk
2014. 10. 20. 14:32 

Bugyuta romkom, talán el lehet rajta röhögcsélni egyszer, ha az embernek nagyon nincs más dolga, de egyébként nem annyira ajánlanám senkinek. Kár, hogy ilyen fajta filmek készülnek nagy mennyiségben, mert ezek tényleg csak arra jók, hogy az ember agyát teljesen üresjáratba tegyék, és hát az nem mindig jó.

 
2016. 07. 08. 04:47 

Wow, mindig amikor már azt hiszem, hogy az amerikai filmkészítők nem tudnak ostobább filmötletekkel előállni, akkor csinálnak valami ilyet. Most komolyan, kinek jutott eszébe ez a film ötlet?! Na mindegy, Jessica Albát azért jó elnézegetni másfél órán keresztül.

Jessica Alba
Dane Cook
 

Jennifer Love Hewitt is jelölt volt Cam Wexler szerepére.

(kázsé)
 

A film posztere a híres Rolling Stone borító utánzata John Lennonnal és Yoko Ono-val.

(kázsé)
 

A filmben 21 afrikai pingvin szerepelt, amik közül ötöt betanítottak.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.