Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A kabalapasi


(Good Luck Chuck)

Tartalom

Charlie különös átoktól szenved, amit kisgyerekkorában kapott egy kislánytól, akit nem volt hajlandó megcsókolni. Charlie minden kapcsolata befuccsol, ám ex-barátnői Charlie után azonnal megtalálják az igaz szerelmet. Mikor a dolognak híre megy, a menő fogorvost körüldongják a nők, na persze nem azért, mert vele akarnak lenni, hanem mert tudják, hogy a következő pasi a nagy ő. Mit tehet azonban szerencsétlen Charlie, amikor ő szeret bele valakibe?
(kázsé)
 
2015. 06. 04. 19:30 

Hát számomra elég nehéz bármit is mondani erről a filmről. Őszintén nem értem miért néz ki benne ilyen rosszul Charlie, kimondottan nem tűnik álompasinak benne (vagy pont ez volt a cél?). És hogy a hímtagja "varázsol" férjet a nőknek, ez kicsit olyan, mint a kézrátételes mellnagyobbítás...

 
2016. 09. 21. 08:43 

Átlagos, sablonos amerikai vígjáték, aminek sok mondanivalója nincsen. Egyszer nézhető, laza, nem túl összetett, egyszerű film átlagos szereplőkkel és sztorival.

 
2016. 12. 31. 22:09 

Semmi extra nincs benne, elég bugyuta, viszont hatalmasakat lehet rajta röhögni. Ez eléggé felhúzza a filmet. Egyszer érdemes megnézni, ha másért nem is, akkor a pingvinekért. Jessica Albának láttam már jobb filmjét is az egyszer biztos.

Jessica Alba
Dane Cook
 

Jennifer Love Hewitt is jelölt volt Cam Wexler szerepére.

(kázsé)
 

A film posztere a híres Rolling Stone borító utánzata John Lennonnal és Yoko Ono-val.

(kázsé)
 

A filmben 21 afrikai pingvin szerepelt, amik közül ötöt betanítottak.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.