Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A Kelet


(The East)
A Kelet

Tartalom

Valaki nagy vállalatok vezérigazgatóira utazik: elkapja és rákényszeríti őket saját káros termékeik elfogyasztására. Az ügy felgöngyölítésével egy elit magánnyomozó irodát bíznak meg. A gyanú egy rejtélyes anarchista csoportra, a Keletre terelődik, ide kell beépülnie Sarah Moss volt FBI ügynöknek. Sarah beépül a szervezetbe, de hamarosan rájön, hogy ahogy közeledik a végelszámolás pillanata, úgy kerül egyre közelebb a szervezet vezetőihez. (britex)
 
2015. 06. 10. 16:18 

Ezek az emberek nem a nagyvilági átlagos társadalom tagjai ezért olyanokat csinálnak, mondanak ami egy átlag embernek tabu vagy elfogadhatatlan... ezzel is csak azt próbálták ábrázolni hogy ebben a közösségben teljesen szabadok és semmi nem történik az akaratuk ellenére...és mindenkit elfogadnak olyannak amilyen... Nem tudom mi a mai társadalom, ahol ismeretlenül csupán ránézésre mindenért megbélyegeznek stb... Érdemes nézni, megérteni emberek tetteit! :) Ajánlom a filmet.

 
2015. 06. 10. 15:38 

Nagyon jól érzékelteti a film, ahogyan a PÉNZ a bűnbe taszítja társadalmunkat. Ártatlan emberek halnak meg a gyógyszeripar vagy más pénzorientált iparágak tudatos netán tudatlan felelőtlensége miatt. A Kelet nevű csoport rajtaütésekkel próbál korrigálni, felhívni az emberek figyelmét a vállalatok egészségkárosító tetteire. Egy ügynöknő sikeresen beépül azzal a céllal hogy majd leleplezik és likvidálják a csoportot. De ahogy közlebb kerül a csoport emberközpontúságához, és felismeri hogy cselekedeteinek oka van, nem hiábavalók a rajtaütések, elkezd együttérezni velük...Izgalmas, hangulatos film, figyelemreméltó alkotás, társadalmunk önpusztításának felelőtlenségeinek a hibáira rámutatván.

 
2015. 05. 26. 09:25 

Úgy tudom, hogy ez a film igen megosztotta a nézőket. Nekem mindenképp sokat jelent ez az alkotás, mert olyan dolgokra hívja fel a figyelmet, ami itt van az orrunk előtt nap mint nap, és mi, emberek mégsem törődünk vele - tisztelet a ritka kivételeknek! Sajnálom, hogy nem látták elegen, és hogy sok embernek nem jött át a mondanivalója, pedig ez a jövőnk alapja, hogy odafigyelünk egymásra és a környezetünkre, a bolygónkra is és nem csak egoista módon élünk. Emellett fontos üzenete még az is szerintem, hogy attól, hogy hivatalos szervek, nagyhatalmú vállalatok valamit elítélnek és üldöznek, az még nem biztos, hogy a közjó ellen van. Talán csak vállalati, pénzügyi érdekekkel megy szembe. Ajánlom mindenkinek a megtekintését, szerintem már az is előrelépés, ha csak egyetlen ember mélyebben elgondolkozik ezeken a dolgokon, és megváltoztatja az esetlegesen rossz hozzáállását.

Ellen Page
Ellen Page
Patricia Clarkson


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.