37% 172 szavazat
A király nevében

A király nevében

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
21
Szereplők (21)
40
Képek (40)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
1
Díjak (1)
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Barbiel  
Jason Statham
Jason Statham

FILMINFÓ

Fia meggyilkolása és felesége elrablása után Farmer (Jason Statham), az egyszerű földműves kénytelen felvenni a harcot Konreid király (Burt Reynolds) oldalán, akinek birodalmát a démoni Gallian (Ray Liotta) csatlósaival megszállta. Farmer hamarosan válaszút elé kerül: vállalja a sorsát és valódi származását, amivel megmentheti a királyságot, vagy folytatja a magányos bosszúhadjáratot barátja, Norick (Ron Perlman) oldalán.

Rendező: Uwe Boll
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Kanada
Premier (HU): 2007.12.27.
 
2021.01.29 Norbert93

legújabb vélemény

Film+ level

Ha van olyan díj, amit a legrosszabb fantasy filmnek ítélnének oda, akkor azt biztosan a Király nevében c. film kapta volna 2007-ben. Nem mondom, hogy nézhetetlenül rossz, de a forgatókönyv az kb. olyan szinten van, mint egy általános iskolás tollbamondása.

0
 
2018.12.08 harnas1207

Ha a játékhoz hasonlítom ,akkor nagyon zagyva és gyenge. Ha önálló filmként nézem, akkor még rosszabb. Újabb példája a számítógépes játékok pocsék megfilmesítésének.

0
 
2017.03.24 justynaw

Hát, kövezzenek meg, de nálam ez teljesen a Gyűrűk urára hajazott, legalábbis volt a hangulatában valami ilyesmi utánérzés. Minden esetre egyszer imán megnézhető, még én sem bántam meg igazán, annak ellenére, hogy Statham alakításán eléggé a fogamat szívtam. Nincs ő a begyemben, de ez a szerep teljesen lepergett róla.

0
 
2015.04.09 Henk

Én nagyon elfogult vagyok ezzel a filmmel kapcsolatban. Nagyon jól szórakoztam, izgalmas és fordulatos, amolyan soft fantasy jó sok kalanddal. Akinek ez a műfaj bejön, szerintem nem fog csalódni. Hajrá!

0
 
2019.06.09 Barbiel

Életem legrosszabb filmje

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

– Ha ennyire bejött az embereknek ez a Gyűrűk Urás érzés, csináljunk már mi is egy filmet, amivel kaszálunk! – Oké! Miről szóljon? – Tök mindegy. Nem kell sztori, pár klisét összecsűrünk. A látvánnyal se kell foglalkozni, elég, ha van 5 másodperc látványosság, amit az előzetesbe beteszünk. – De nem lesz égő egy ilyen fo*t kiadni a kezünkből? – Na várj, mi most nem nagyot akarunk alkotni, hanem lóvét csinálni! – Oké. Remélem, egy fillért nem kerestek ezzel, és egy életre elment a kedvük attól, hogy filmet csináljanak. "Kedvenc" részem, amikor két kard csatázik a levegőben. Csattognak, mint mikor két ovis kardozik. Nem igazán értem, hogy döntik el, ki győzött. Beledöf az egyik a levegőbe, és??? De még az se, csak csattognak jobbról, balról. Ennél a pontnál legalább a röhögés kitörhetett belőlem a hosszú ideig tartó WTF érzés után.

0

A film összbevétele 4 535 117 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A Blind Guardian és a Hammerfall zenekarok szerezték a film zenéjét.Szerző: mamiéstöti2

#2