Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Social Network - A közösségi háló


(The Social Network)
Social Network - A közösségi háló

Tartalom

Mark Zuckerber 2003-ban egy őszi éjszakán egy egyszerű komputerprogram megírásakor még nem is gondolt arra, hogy csakhamar a világ leggazdagabb, és legbefolyásosabb emberi közé fog tartozni, és hogy öteltével megreformálja a 21. századi ember szociális életét. Miután kiderül, mennyit ér az ifjú zseni találmánya, ádáz küdzelem kezdődik, melynek tétje a Facebook birtoklása.
(hp)
 
2015. 02. 01. 21:02 

Érdekes feldolgozása a Facebook történetének, de engem nem igazán érintett meg, bár át tudom érezni a kraktereket.

 
2015. 02. 08. 20:26 

A filmzene egészen kiváló, szinte észrevétlenül hallatja magát, azonban a fordulópontokat jelentő pillanatokban bizonyosodhatunk meg igazán a Trent Reznor-Atticus Ross duó zsenialitásáról. A csúcspontot mind zenei, mind filmművészeti szempontból egyértelműen a zárójelenet jelentette számomra. Érezhetően sok a ferdítés, talán egy-két szereplő jobban ki van forgatva a saját zónájából a kelleténél, de összességében egy rendkívül szórakoztató, precízen megrendezett filmet kapunk, mely nem kevés társadalomkritikával és mondanivalóval válik az egyik legjobb Fincher-mozivá.

 
2015. 05. 18. 20:25 

Már eleve abszolút "sorkinista" vagyok, szerintem Sorkin a modernkor legigényesebb szövegkönyv-írója. De basszus, már megint Fincher a szemtelen, a csodák örök lerombolója, az ember, aki minden filmjével csak egy újabb szöget ver át a lábfejemen, hogy mocskos és hideg talajáról soha az életbe mozdulni ne tudjak.
Trent Reznornak viszont nem ez a legjobb score-ja, most már tudjuk, hogy a Gone Girl-ben sokkal összetettebb és atmoszférájában koherensebb hanganyagot gyártott.

Brenda Song
 

Mark Zuckerberg nem akarta megnézni a filmet, de kollégái végül rábeszélték. Később azt nyilatkozta, hogy bár volt néhány pontatlanság, a ruházatát jól visszaadta a film.

(hp)
 

A valódi Mark Zuckerberg a film előtt nem is hallott az appletini nevű italról. Miután megkóstolta, annyira ízlett neki, hogy a Facebook hivatalos italának nevezte ki.

(hp)
 

Shia LaBeouf visszautasította a film főszerepét.

(hp)
Corn and Soda: A közösségi háló
A hibátlan rendezésen és kiváló színészi alakításokon kívül a film egyik legfontosabb ékköve a zene. Megalapozta és fenntartotta a hangulatot, tökéletesen eltalálták a szerzők, Atticus Ross és Trent Reznor.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.