77% 101 szavazat
A Lazarus-terv

A Lazarus-terv

The Lazarus Project
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
19
Szereplők (19)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Ben Newman volt elítélt új életet kezdett. Jó állása van, felesége és lánya szeretik és támogatják, többé nem akar kockáztatni, és elveszíteni mindent. Így amikor egy nap felbukkan otthonában Ricky, szintén börtönviselt öccse, és be akarja vonni egy könnyűnek ígérkezõ rablásba, nemet mond. Csakhogy munkahelyén az éppen érõ elõléptetés miatt ellenõrzik múltját, és amikor rájönnek, hogy ült, azonnal kirúgják. Kétségbeesésében Ben beszáll öccse "balhéjába", ami katasztrofálisan sikerül: Ricky és egy õr meghal, Bent pedig halálra ítélik. De a halálos injekció beadása után a férfi ott találja magát egy elhagyatott úton a zuhogó esõben a nagy kérdéssel: életben van még vagy… Több

Rendező: John Glenn
Forgatókönyvíró: John Glenn, Evan Astrowsky
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada
Premier (HU): 2010.02.09.
 
2023.09.12 Erik Csok

legújabb vélemény

Paul Walker emlékére!

A mai napon lenne kereken 50 éves Paul Walker, aki nagyon fiatalon hagyott itt bennünket. Azt mondom, nagy veszteség ő Hollywood számára. Úgy gondoltam, hogy ha már ezen a napon született, akkor egy olyan filmjét nézek meg, ami már rég tervben van, és érdekel is. És nekem ez a film tetszett! Nagyon érdekes film, jó jelenetekkel, és nagyon jó hangulattal! A vége felé pedig nagyon beindul a film, az utolsó 15 perc, az valami zseniális szerintem! És hát nekem egyből a „Viharsziget” jutott eszembe, ugyanis sok mindenben hasonlít a két film, bár ez gyengébb valamivel. Sajnálatos, hogy nem sokan ismerik, és hogy csak DVD-re jött ki, de szerintem jól sikerült film! Paul Walker alakítása pedig itt is remek, innen is Isten nyugosztalja!

0
 
2019.01.30 indingo

Kettős érzés maradt bennem. Az elején vannak túl átlátszó sablonos részek, aztán a feszültség is megérkezik, de hogy mi derül ki a végére az egy kicsit összecsapott és túl egyszerű.

0
 
2019.07.08 Bizsu82

Összetett, jól felépített film, lehet rajta agyalni. Magával ragadó és elgondolkoztató. Nem sablonos, van egy egyedi hangulata. Tetszett a felépítettsége és a fordulatok is.

0
 
2017.06.28 miklosvaridori

Feszült hangulatú, nagyszerű film, kiváló karakterekkel. Paul Walker ezúttal is nagyon tetszett, igazi jó karakter, nagyszerű színészi játéka miatt fogott meg a film.

0
 
2019.08.21 imreacs82

Nagyon izgalmas film. Nagyon szeretem Paul Walker karakterét, szinte minden filmjében és minden műfajban egyedülállóan jól alakít, hiteles és meggyőző színész.

0