Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

The Master


(The Master)

Tartalom

Lancaster Doddor (Philip Seymour Hoffman) alaposan megváltoztatta a második világháború. A sok átélt borzalom hatására úgy dönt, hogy megalapítja saját vallását. Karizmatikus fellépésének köszönhetően hamar követőkre talál. Ezentúl mindenki csak úgy ismeri, hogy a Mester. Tevékenységében hű társa Freddie Quell (Joaquin Phoenix), aki idővel kezdi megkérdőjelezni a Mester tekintélyét.
(ps)
 
2015. 03. 23. 18:37 

Paul Thomas Anderson egy igazi mesterművet alkotott. Leginkább Philip Seymour Hoffman alakítása tetszett, nagyon őszintén alakítja a kétségbe esett utat kereső férfit. Karakterén gyönyörűen végigkövethetőek a személyiségében történő változások. A film egy igazi dráma, aminek komoly mondanivalója van.

 
2015. 01. 25. 23:34 

A film egy lelketlen gazember, Freddie Quell történetét meséli el. Szerinem ez Anderson eddigi leglátványosabb filmje, aminek vágás különösen jó tempót ad. A jelenetek természetesen hatnak, naturalisztikusak. A kamera nagy íveket jár be, ez sokat emel az alkotás képi világán. Philip Seymour Hoffman egyik legjobb alkotását nyújtotta itt. A filmet mindenkinek ajánlom.

Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
 

Az előzetest Paul Thomas Anderson vágta össze, javarészt olyan felvételeket használt, amik végül nem kerültek bele a filmbe.

(ps)
 

A tengerparti beszélgetés első sorát Philip Seymour Hoffman improvizálta.

(ps)
 

Elsőként a börtöncellában játszódó jeleneteket forgatták le.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.