Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Szólít a szörny


(A Monster Calls)
Szólít a szörny

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

J.A. Bayona ismét egy megindító és látványos filmet készített ezúttal Patrick Ness világsikerű regénye alapján, melyben egy fiatal fiú egy varázslatos szörny segítségével fedezi fel újra a reményt, és talál rá a benne lakozó bátorságra. A megható fantasyban a bölcs szörnyet Liam Neeson kelti életre speciális motion-capture technikával, Conor nagymamájának szerepében pedig Sigourney Weaver látható. (forgalmazza: Freeman Film)
 

(hp)
 
2017. 02. 16. 20:14 

Nagyon szép film, mind tartalmát, mind képi világát tekintve. Liam Neeson hangja is fantasztikus, a színészi alakítások is. Mégsem egy könnyű film. Mégis elgondolkoztató. Csodálatos. Remekbeszabott grafikával, tartalmas mondanivalóval.

 
2017. 01. 30. 15:16 

Nagyon tetszett, szomorú de a befejezés csodálatos. A Faun labirintusához hasonló.

 
2017. 01. 31. 21:09 

Nagyon szép film, igazi tartalommal, mondanivalóval. Liam Neeson hangja tökéletes választás.

 

A film forgatókönyve 2013-ban felkerült a Blacklist-re, arra a listára, amelyre azok a kivételesen jó forgatókönyvek kerülnek, amelyeket még nem filmestettek meg.

(Pajor Sándor)
 

Liam Neeson második alkalommal adta a hangját animált karakternek. Korábban hallhattuk őt a Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény című filmben Aslan szerepében.

(Pajor Sándor)
 

A film Patrick Ness regénye alapján készült.

(Pajor Sándor)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.