75% 57 szavazat
A nindzsa színre lép

A nindzsa színre lép

Enter the Ninja
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
20
Szereplők (20)
7
Képek (7)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Cole, az egyetlen nem japán nindzsa. Kétségbeesett táviratot kap barátjától, Frank-től, hogy el akarják őt űzni Fülöp-szigeti birtokáról. Cole a helyszínre siet, és azonnal rendet teremt, ám csak egy időre... Valami titok lappang ugyanis. Cole egy egész hadsereggel kerül szembe, sőt a Fekete Nindzsával, Hase Gawa-val is. A barátjáért indul harcba, de most már a saját életéért is küzd... Férfias küzdelem, különleges japán harci eszközök, vérfagyasztó jelenetek és nem mindig győz a jobbik.

Rendező: Menahem Golan
Forgatókönyvíró: Dick Desmond, Mike Stone, Menahem Golan
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1987.01.15.
 
2023.09.03 Jocpappa

legújabb vélemény

10/5

A film megtekintése nélkül nem tudnám, hogy „Az igazi ninja nem öl, csak megsemmisít.” A második rész 10/10 volt, ez a nyomába sem ér, mert kevés az akció, és nem olyan viccesek az effektek, de egyszer-kétszer azért lehet röhögni. Megértem, hogy a szocializmusban megvadultak ettől a filmtől, és gondolom, mindenki ninja (bocsánat: nindzsa) akart lenni utána. Franco Nerót sem volt egyszerű ninjaként ugrándozva-rugdosva látni.

0
 
2019.09.27 ZeroHero

Jajj jajj. Gyerekkorom egyik nagy klasszikusa, a feher nindzsa... Ujranezve es mai szemmel mar igazan borzaszto es ertekelhetetlen borzalom az elso perctol az utolsoig. Ami egy kicsit felfele huzza, az Franco Nero, de a mai napig nem ertem, hogy mivel kenyszeritettek vajon ot arra, hogy elvallaja ezt a pocsek szerepet..

0
 
2016.11.19 trinagl

ez egy olyan film, amit ha megnéztem volna 13 évesen, biztosan meresztettem volna a szemem, de egész gyerekkoromban sikeresen elkerültem, most meg már csak mosolyogtam rajta

0
 
2018.12.03 DoomMaker79

Az egyik kedvencem ebben a stílusban

86-ban apukám elvitt egy moziba, ahol ezt a filmet néztük meg. Lenyűgözve néztem, akkor 7 évesen. Azóta is szeretem, bár Franco Nero sosem volt kedvenc színészem. Ellenben Sho Kosugi-t mindig szívesen néztem ninja filmekben.

0