80% 100 szavazat
A rettegés mélye

A rettegés mélye

The Hole
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
19
Szereplők (19)
6
Képek (6)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Ennél rosszabb már nem történhet, gondolja a 17 éves Dane, amikor az anyjával, Susannal és az öccsével New Yorkból egy álmos kisvárosba, Bensonville-be költöznek. Az egyetlen izgalmas dolog a szomszéd lány, Julie. Miközben Susan a munkájával van elfoglalva, Dane is egyre nagyobb figyelmet szentel Julie-nak. A felügyelet nélkül maradt gyerekek elindulnak fölfedezni a környéket. Így bukkannak rá a pincében a csapóajtó alatt rejtőző baljós lyukra. Valahányszor felnyitják a csapóajtót, gonosz erő szabadul el, miközben legvadabb rémálmaik elevenednek meg.

Rendező: Joe Dante
Író: Mark L. Smith
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2012.02.22.
 
2019.11.11 freeman

legújabb vélemény

király film

0
 
2017.07.01 HercegPeter

Minden lehetősége megvolt a filmnek, hogy egy jó horror legyen belőle. De ők úgy gondolták, hogy elviszik a végét egy afféle fantasy irányba. Szerintem kár érte. A gödröt meghagyhatták volna egy jelképnek, nem kellett volna belemászni. A színészek na... Több

0
 
2016.06.13 a-arnold

Nem rossz film, elég érdekes, de annyira nem rémesen ijesztő :) A zenéje is jó!

0
 
2015.02.08 KawaiiEMOBells

Talán nem kellett volna olyan sokszor megnéznem, mert akárhányszor néztem, egyre rosszabb és rosszabb lett. A vége kicsit vontatott, és már előre lehet tudni hogy mi fog történni. Én vártam még az ijesztőbb részeket, és mit kaptam? azt hogy vége lett.

0