77% 545 szavazat
A szupercsapat

A szupercsapat

The A-Team
Filmadatlap
30
Vélemények (30)
33
Szereplők (33)
49
Képek (49)
2
Videók (2)
16
Érdekességek (16)
Díjak
Filmkritika
8
Cikkek (8)
1
Fórum (1)

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy balul elsült küldetés után az A-Team különleges egységét olyan bűnökkel vádolják, melyeket el sem követtek. A csapat szembeszáll a parancsokkal, és a saját útját járja élén Hannibal Smith ezredessel. Embereivel, a jóképű Peck hadnaggyal, a harcedzett keményfiúval, Baracus őrmesterrel és… Több


Forgatókönyvíró: Frank Lupo, Stephen J. Cannell
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2010.08.05. | Disney+ (2022.06.14.)
 
2023.10.29 Morpheus

legújabb vélemény

Szórakoztató akciódömping remek karakterekkel

Megunhatatlan számomra a Szupercsapat 2010-es verziója, mert egyszerre izgalmas, vicces és szórakoztató, tökéletesen elvegytíve az akciófilmes, vígjátéki és kalandfilmes elemeket. Kitűnőek a karakterek is, a kedvenceim Hannibal Smith ezredes és Baracus, a rossz fiú. Jessica Biel itt kicsit vékonyabb a szokott bomba formájához képest (de akkor is ő a legszebb amerikai színésznő nálam), viszont itt szerintem nagyot alakít. Hihető a cselekmény is (néhány egyértelmű túlzástól eltekintve), és nagyon jók a színészek: Liam Neeson, Bradley Cooper, Quinton Jackson, Sharlto Copley illetve Lynch szerepében a Démonok közöttből ismert Patrick Wilson. Mindenki a maximumot hozza, ezért annyira jó a végeredmény. No meg az akciók miatt, melyek alatt rengeteg a beszólogatás egymásnak. A repülőből kidobott driftelő harckocsi utolérhetetlen ötlet, akárcsak a legvégső jelenet. Kapunk fordulatokat, meglepetéseket is. Nálam A szupercsapat erős 85%-os film, a kedvenceim egyike. Egyértelműen erős négy csillagot érdemel (alsó hangon).

0
 

Gyengék lettek a fimben a karakterek,és a színvonal is hagy némi kívánnivalót.Nézhető,de számomra nem szerethető mozi.Egy gyengécske remake,ami nem időtálló,olyan kifejezetten egyszer nézős.A humora sem az igazi,kissé mesterkélt.

0
 
2016.06.16 Thibo84

A csapatot jó színészekből válogattak össze, van pár jó akció és látványos jelent, mint pl. amikor a tankkal menekülnek a levegőben, de ennyi. A történet nem fogott meg.

0
 
2016.12.05 HercegPeter

Sajnos nem éri el a sorozat színvonalát. Főleg Rosszfiún és Murdock-on bukott el a film. Ez a két karakter meg sem közelíti az eredetit. Az akciók rendben voltak, a humor is jelen volt, de így is csalódás számomra. Talán kellene egy újabb nekifutás, két másik színésszel.

0
 
2015.07.28 kabel

Végtelenül sablonos és buta akciófilm, valamennyire nézhető és szerethető karakterekkel és kiszámíitható és unalmas akciójával a Szupercsapat semmiféle újdonságot sem tartalmaz, csupán az "egyszer vagy egyszer sem nézhető filmek" listáját gyarapítja.

0

A film összbevétele 177 238 796 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A műben a meghalt emberek száma 52.Szerző: Norbi

#2
 

Hannibál (Liam Neeson) megrendezi a halálát hogy kiszabaduljon a börtönből. Mellette látható egy kórlap amin az orvos neve Dr. Schultz. Ez egy utalás Dwight Schultzra, aki Murdockot alakította az eredeti Szupercsapatban 1983-ban.Szerző: Diesel

#3
 

A rendőrök az útleveleket ellenőrző jelenetben Norvég rendőrségi egyenruhát használnak.Szerző: Diesel

#4
 

A film végén látható hajó német neve "Die Vergeltung", az az "A megtorlás".Szerző: Diesel

#5