Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Testről és Lélekről


(Testről és Lélekről)
Testről és Lélekről

Tartalom

Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Vagy pontosabban: kiderülne, hogy már régóta ugyanabban a világban találkoztok éjszakánként. Örülnél neki? Vagy megijednél? Esetleg romantikusnak találnád? De mi van, ha te cseppet sem vagy romantikus alkat? Hogy nézel egy-egy gyengéd álom után másnap, éberen ennek az idegen embernek szemébe? És, mi van, ha az illető nem kifejezetten szimpatikus neked? Próbálnád megszeretni? Hogy lehet az, hogy éjjel, egymástól több kilométerre, magányos ágyatokban fekve egymáséi lehettek, de nappal, hús vér valótokban egymással szemben állva még egy vacak első randevút sem tudtok normálisan lebonyolítani? És mi van, ha a második találkozó is kínosan sikerül? A harmadik meg kifejezetten szégyenletes? Feladnád? És ha feladnád, kibírnád? (Forgalmazza: Mozinet)
(Pajor Sándor)

Vélemények

 
2017. 03. 05. 21:35 

Nagyon nagyon megérdemelte a Berlinale díját ez a film. Enyedi Ildikó nem véletlenül lett az a szakmában, aki. Poétikus film, nagyszerű alakításokkal. Le a kalappal. Nem akarom elkapkodni, de nagyon valószínűnek tartom, hogy jövőre ezzel fogunk az Oscarra pályázni.

 
2017. 03. 06. 05:34 

A főszereplő lányt, Szandit még a gimiből ismerem, és nagy öröm volt őt ebben a filmben látni. Nagyon tehetséges, igazi művész, így neki is és a teljes stábnak is csak gratulálni tudok.

 
2017. 03. 02. 23:02 

Megmondom őszintén, hogy nem az ilyen jellegű filmeken nevelkedtem, és bár számomra kicsit lassú, el tudom ismerni az érdemeit. A berlini fődíj miatt pedig egyszerűen csak örülök ennek a filmnek. Ha külföldön is elismernek bennünket, az jó érzéssel tölt el, még ha nem is az én világom ez a mozi.

 
2017. 03. 04. 16:44 

Nekem az ilyen filmek nem adnak sokat. Értem én, hogy nem egy látványos blockbusterről van szó, és lehet, hogy én vagyok a paraszt, de moziba én tényleg kikapcsolódni járok. Persze itt-ott belefér egy-egy elgondolkodtató film, de akkor már inkább könyvet olvasok, az valahogy közelebb áll hozzám. Mindenesetre a szimbólumvilága szépen lett felépítve, tudom én értékelni ezeket a filmeket, csak általában nem ezt szoktam keresni. Az alkotóknak ellenben gratulálok a berlini teljesítményhez.

 
2017. 03. 12. 18:30 

Nagyon felfokozott elvárásaimnak nem tudott megfelelni a film, annak ellenére, hogy egy szépen felépített, fényképezett nagyon mély film, sok emlékezetes momentummal. Mindenkinek csak ajánlani tudom!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.