Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A tökéletes trükk


(The Prestige)
A tökéletes trükk

Tartalom

A két bűvész, az elegáns Robert Angier és a zseniális Alfred Borden a XX. század Londonjának legünnepeltebb varázslói. A múltban barátok voltak, de egy baleset tönkreteszi kapcsolatukat, és egymás legnagyobb ellneségeivé válnak. Legfőbbb vágyunk, hogy legyőzzék a másikat, versengésükben minden eszköz megengedett. 
(SódóGA)
 
2015. 01. 25. 23:52 

Nolan második legjobb filmje, amit még ezredjére sem fogok megunni. Annyira tökéletes alkotás, hogy hiba lenne tovább vesztegetni szavaimat hibákat keresve. A történet egészen egyedi és a színészek nagyon hitelesen hozzák az ellenséges bűvészek szerepét.

 
2015. 01. 26. 19:18 

Zseniális csattanó!

 
2015. 01. 27. 21:33 

Nolan-i színvonal, nagyszerű színészek, érdekes történet. Nem csalódtam Nolan nagyszerű rendezésében ennél a filmnél sem.

Christian Bale
Hugh Jackman
Hugh Jackman
David Bowie
Andy Serkis
Michael Caine
Christian Bale
Michael Caine
Scarlett Johansson
Hugh Jackman
 

Christopher Nolan számos jelenetben kézi kamerát és természetes fényeket használt, hogy a film légköre természetes és organikus legyen.

(Pajor Sándor)
 

A film Christopher Priest azonos című regénye alapján készült.

(Pajor Sándor)
 

A filmet sokban ihlette Chung Ling Soo, a kínai bűvész, aki valójában William Ellsworth Robinson volt. William állítólag 19 éven keresztül képes volt fenntartani Chung Ling Soo álcáját, természetesen a színpadon kívül is.

(Pajor Sándor)
Smoking Barrels: A tökéletes trükk
Szerintem A tökéletes trükk akkor igazán tartalmas remekmű, ha nem csak a hatalmas egók egymásnak feszülését, hanem a cél érdekében történő feláldozások méretét is képesek vagyunk elismerni, végtére is az ember életének legfontosabb céljaiért áldozni kell. Arról pedig mindenki maga dönt, hogy ennek érdekében bepiszkolja e a kezét, és hogy aki ezt megteszi, az tekinthető-e rossz embernek.

9/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.