Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A tökéletes trükk


(The Prestige)
A tökéletes trükk

Tartalom

A két bűvész, az elegáns Robert Angier és a zseniális Alfred Borden a XX. század Londonjának legünnepeltebb varázslói. A múltban barátok voltak, de egy baleset tönkreteszi kapcsolatukat, és egymás legnagyobb ellneségeivé válnak. Legfőbbb vágyunk, hogy legyőzzék a másikat, versengésükben minden eszköz megengedett. 
(SódóGA)
2015. 09. 08. 06:29 

Nagyon - nagyon szeretem ezt a filmet, mert hosszú idő után ez volt az első film, aminek sikerült meglepnie. Annak idején, amikor először láttam szinte nulla elvárásaim voltak vele szemben, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy teljesen a képernyő elé szögez a produkció. A történet lenyűgöző, az alakítások kifogástalanok, mondhatni tökéletes. Többször nézős! Nagyon ajánlom!

2015. 05. 05. 00:53 

Nem vagyok egy nolan fan, de ami jó az jó :) A 10 pontot erősnek érezném, de 8as simán megvan sztem. Amúgy is kevés a bűvészes mozi, sőt, ezen kívül az Edward Nortonos mágust tudnám még fejből mondani, de az nekem nem tetszett ennyire, 7 pontos mondjuk. Az a szemfényvesztős hülyeség meg egy ostobaság, szokásos parasztvakítás, akár michael bay is rendezhette volna mert kb azon a szinten mozog.

Itt azért van jó zene, vannak karakterek, szerintem a sztori is érdekes, ez a valódi trükk vs. igazi technika szembenállás, vagy együtt hatás. A maga kategóriájában teljesen jó. Ez nem ostoba akció film, hanem kicsit misztikus/drámai dolog.

2015. 01. 25. 23:52 

Nolan második legjobb filmje, amit még ezredjére sem fogok megunni. Annyira tökéletes alkotás, hogy hiba lenne tovább vesztegetni szavaimat hibákat keresve. A történet egészen egyedi és a színészek nagyon hitelesen hozzák az ellenséges bűvészek szerepét.

Christian Bale
Hugh Jackman
Hugh Jackman
David Bowie
Andy Serkis
Michael Caine
Christian Bale
Michael Caine
Scarlett Johansson
Hugh Jackman
 

A magányos életet élő Teslát a sokarcú David Bowie alakítja, ezúttal is tökéletesen beleolvadva a szerepbe.

(Dorkateo)
 

Az Analyse (Radiohead - Thom Yorke) című szám csendül fel a végefőcím alatt.

(Bogi87)
 

A film az Egyesült Államokban 14,8 millió dollárral nyitott, végül 53 millió dolláron állt meg. A Warnerhez tartozó nemzetközi piacról további 56 millió dollár folyt be a kasszákba. A film összbevétele meghaladta a százmillió dollárt.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.