Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A vadászat


(Jagten)
A vadászat

Tartalom

Lucas (Mads Mikkelsen) nemrég vált el feleségétől, de nem keseredett el teljesen, hiszen ott van neki a munkája, amit annyira imád. A férfi óvodai asszisztensként keresi a kenyerét, szereti a munkáját és a gyerekek is szeretik őt. A kollégái szintén megbecsülik, hiszen megbízható és kedves. Magánélete úgy tűnik, hogy rendeződik, amikor elkezd randizgatni az egyik kolléganőjével. Azonban minden összeomlik egyetlen perc alatt, amikor az egyik kislány, Lucas legjobb barátjának a gyermeke elkezd valótlan dolgokat állítani a férfiről. A hazugság visszafordíthatatlan rombolást végez Lucas életében, aki értetlenül és szomorúan áll az események előtt.
(Pajor Sándor)
 
2015. 03. 02. 22:03 

Ha ki akarsz szabadulni a hollywoodi blockbusterek világából és akarsz látni egy minőségi európai produkciót, ezt a filmet ajánlom. Mikkelsen döbbenetesen jó színész, én nagyon együtt éreztem vele a film során. A drámai, kissé sokkoló történet jól megírt forgatókönyv révén halad, eléggé magával visz. Természetesen, aki akciót, robbanást, szuperhősöket és Michael Bay-t keresi, annak kifejezetten kontraindikált alkotás, de hát nem lehet mindenkivel jót tenni. 9/10

 
2015. 07. 19. 21:34 

Tanulságos és megrendítő történet. Elég jól építkezik a film, majd elég jól tartja a cselekmény és a párbeszédek feszültségét, igaz a megoldásban nem a szavak dominálnak, kicsit szegényes a komunikáció. A vége kicsit lezáratlan, ezzel kicsit bosszantó is, lehet mi nem értettük a mondanivalójó súlyosságát. A "gyerekek mindig igazat mondanak" mondatra építkezik a film...Érdemes megnézni!

 
2016. 09. 20. 23:07 

Ez egy inkább lassan folyó történet, de még így is leköti az ember figyelmét, mert habár nincsenek benne nagy akciójelenet, végig feszültséggel teli. Ez egy üde színfolt az egymás után kijövő unalmas ugyanazt a történetet más köntösben eladni akaró mozifilmek között. Ha valami újat akarsz látni, ami nem sablonokkal van teleszórva, akkor ez egy jó választás.

Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
 

Thomas Vinterbergnek a film alapötletéül szolgáló inspirációval Søren Friis Smith a dán gyermekpszichológus szolgált.

(Pajor Sándor)
 

A filmet 2014-ben a legjobb külföldi filmért járó Arany Glóbusz-díjra is jelölték.

(Pajor Sándor)
 

A filmet mintegy 20 millió dán Koronából készítették.

(Pajor Sándor)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.