Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A világ nem elég


(The World Is Not Enough)
A világ nem elég

Tartalom

A 007-es ügynöknek (Pierce Brosnan) ezúttal egy olajmágnás árván maradt lányát kell védelme alá vennie, akit a  gonosztevő, Renard fenyeget. A bűnöző nem csak mindenre elszánt, de rendkívül veszélyes is, mivel egy baleset következtében nem érez fájdalmat. Bondnak azonban nem csak védence miatt kell aggódnia. A titkosszolgálatot is támadás fenyegeti.
(kázsé)
 
2016. 05. 11. 14:04 

Nem éppen a kedvenc Bond filmem, Pierce Borsnan az egyik legnevetségesebb Bond, mintha csak a saját paródiája lenne. Persze a dologban az is benne van, hogy a kilencvenes években az akciófilmek általában véve is elég rosszak voltak, ma már a legtöbbet nem lehet komolyan venni, és Bond különben is egy olyan régi, ikonikus valami, hogy egy ponton a végtelen mennyiségű Bond film gyártása közben biztos volt, hogy átcsúsznak a ló túloldalára és valami nevetségeset csinálnak.

 
2016. 09. 17. 13:56 

A film nagyon jól kezdődik, szépen felépíti a történetet, aztán tönkreteszi. Az eleje, a főcím előtti jelenet, valószínűleg a legjobb, utáni is kapunk néhány jó pillanatot, de a film lezárása, nagyon rossz. A karakterek érdekesek, de a gonoszok kaphattak volna mélyebb karakterkidolgozást. A Bond-lány unalmas, a történet nem köt le, és emiatt az egyszer nézhető kategóriába sorolnám.

 
2016. 03. 24. 01:08 

Borsnant lehet nem szeretni, de szerintem iszonyú jó Bond volt, igazi személyiséggel, aki még egy jó adag humort is be tudott csempészni az alakításába, ami igazán ráfért a Bond franchise-ra. Daniel Craig olyan hihetetlenül komolyan veszi magát, amennyire szerintem a 007-esnek nem kellene. Nekem kifejezetten tetszik ez a film.

Sophie Marceau
 

Peter Jackson neve is szóba került a rendezésre.

(Bogi87)
 

A Die Another Day megjelenéséig ez volt a legnagyobb bevételt elérő James Bond film.

(Bogi87)
 

Joe Dante is esélyes volt a film rendezésére.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.