Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A világ nem elég


(The World Is Not Enough)

Tartalom

A 007-es ügynöknek (Pierce Brosnan) ezúttal egy olajmágnás árván maradt lányát kell védelme alá vennie, akit a  gonosztevő, Renard fenyeget. A bűnöző nem csak mindenre elszánt, de rendkívül veszélyes is, mivel egy baleset következtében nem érez fájdalmat. Bondnak azonban nem csak védence miatt kell aggódnia. A titkosszolgálatot is támadás fenyegeti.
(kázsé)
 
2016. 09. 17. 13:56 

A film nagyon jól kezdődik, szépen felépíti a történetet, aztán tönkreteszi. Az eleje, a főcím előtti jelenet, valószínűleg a legjobb, utáni is kapunk néhány jó pillanatot, de a film lezárása, nagyon rossz. A karakterek érdekesek, de a gonoszok kaphattak volna mélyebb karakterkidolgozást. A Bond-lány unalmas, a történet nem köt le, és emiatt az egyszer nézhető kategóriába sorolnám.

 
2016. 05. 19. 19:26 

Azt hiszem ez jó páros volt a Bondok történetében P. Brosman és Sophie M. eremek alakításával egy jó filmet láthatunk. Az akciók jól kidolgozott és látványos unatkozni azt nem lehet Érdemes megnézni ! Üdv Yosi

 
2016. 12. 25. 20:41 

A legjobb Pierce Brosnanas James Bond film. Rettenttől jól kezdődik. Az eleje páratlanul izgalmas utána egy kicsit lankad, de ahogy egyre jobban közeledünk a csavarhoz annál jobban válik izgalmassá a vége pedid remekül zárul.

Sophie Marceau
 

Peter Jackson neve is szóba került a rendezésre.

(Bogi87)
 

A Die Another Day megjelenéséig ez volt a legnagyobb bevételt elérő James Bond film.

(Bogi87)
 

Joe Dante is esélyes volt a film rendezésére.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.