80% 74 szavazat
Vasgyúrók

Vasgyúrók

Pumping Iron
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
19
Szereplők (19)
2
Képek (2)
Videók
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Az 1977-ben készült dokumentumfilm elsõként irányította a nagyközönség figyelmét a testépítés izgalmas világára. A bodybuilding-versenyek akkoriban már megtöltötték a nézõtereket, és egyre inkább a nemzetközi érdeklõdés középpontjába kerültek. Az új sportszenzáció, az acélizom indította útjára a mára multimilliomossá vált Arnold Scwarzenegger karrierjét, és gyökeresen átformálta a 70-es évek testépítõ- és edzéskultúráját is.

Forgatókönyvíró: Charles Gaines, George Butler
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1977.01.18.
 
2023.03.30 drg0602

legújabb vélemény

Igen érdekes dokumentumfilm, a jobbik fajtából. Mint kezdő testépítő, persze hobbi szinten, nagyon tudom értékelni. Nagyon sok mindent lehet tanulni a testépítésről. Arnold és testépítő társai elképesztő akarattal és kitartással rendelkeztek, ami per... Több

0
 

Nagyon kellemes kikapcsolódást nyújtott,nekem amatőrnek.Betekintés ebbe a zárt világba,és a kulisszák mögé.Ferigno,Colombu,és Schwarzi nagy pózokat toltak.Ferigno apja előtt le a kalappal.Jó doku film.Máig egyedülálló.

0
 
2018.07.31 TribeBubu

Pár érdekes infót megtudhat a laikus a testépítésről, de leginkább a testépítő versenyekről ebből a produkcióból. Ám számomra a legérdekesebb közlendője a filmnek az volt, hogy Arnold Schwarzenegger egy igazi p★csfej, aki tulajdonképpen csalással érte el azt, amit.

0
 

A filmet VHS kazettán dobták piacra, majd a huszonötödik évfordulóra 2003-ban megjelentették DVD-n is.Szerző: Archívum

#1
 

A film költségvetése mindössze egymillió dollár volt.Szerző: Archívum

#2