Játssz egy Lenovo Note Gold-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Jessica Jones


(Jessica Jones)
Jessica Jones

Tartalom

Az egykori szuperhős, Jessica Jones egy nap hátat fordít addigi unalmas és hétköznapi életének, s magánnyomozói irodát nyit. Élete ezáltal alaposan megváltozik...

(erare)
 
2017. 04. 19. 00:13 

Nagyszerű sorozat lett ez is a Netflixtől. David Tennant pedig akárcsak a Doctor Who sorozatban, itt is csodás módon játszott. Minden része lebilincselő és idegtépő volt. Ajánlani tudom.

 
2016. 07. 02. 15:38 

Elképesztő. A daredevil után nem is vártam mást, de mégis meglepett. Az első perctől magával ragadott, nem bírtam abbahagyni. A főszereplő remekül alakítja a szerepét, kicsit sem erőltetett, ám ez elmondható az összes másik szereplőről is (kivéve talán a szomszéd csajról). Fő gonosz végig jó volt, ám a végére rá kellett jönnöm, hogy ő sem több egy átlagos pszichopatánál. Én nagyon várom a következő évadot, és ezt is tuti újranézem majd.

 
2016. 05. 12. 16:39 

Nagyon jó sorozat,nemrégen bukkantam rá, még csak a felénél tartok, de nagyon bejött. Nagyon tetszik az egyedi sötét hangulata és egyedi stílusa.

Krysten Ritter
Krysten Ritter
Krysten Ritter
Rachael Taylor
Mike Colter
Krysten Ritter
David Tennant
Krysten Ritter
Carrie-Anne Moss
 

A Jessica Jones-ban van pár utalás a Daredevilre, sőt az egyik szereplő(Claire) mind a két sorozatban fontos szerepet töltött be.

(sz.marci)
 

a sorozatban megjelenő Luke Cage saját sorozatot kap, ami 2016 novemberében fog megjelenni.

(sz.marci)
 

A sorozat New York-ban játszódik, csakúgy mint a Daredevil.

(sz.marci)
Smoking Barrels: Jessica Jones
Az írói munka, a rendezés és a színész játék magas színvonalú, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen irányba fog továbbmozdulni a sorozat.
Cinestar: Jessica Jones
Önmagában nagyon jól helytállt a széria, Netflixesen inkább egy jó hosszú filmnek érződik, mintsem igazi tizenhárom részes sorozatnak.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.