Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Jessica Jones


(Jessica Jones)
Jessica Jones

Tartalom

Az egykori szuperhős, Jessica Jones egy nap hátat fordít addigi unalmas és hétköznapi életének, s magánnyomozói irodát nyit. Élete ezáltal alaposan megváltozik...

(erare)
 
2017. 08. 21. 18:32 

Eszement jó sorozat lett, emiatt kedveltem meg David Tennant-tot is. Hatalmas színész és remek sorozat volt. Remélem a folytatásban is hasonló jó történetet kapunk.

 
2017. 04. 19. 00:13 

Nagyszerű sorozat lett ez is a Netflixtől. David Tennant pedig akárcsak a Doctor Who sorozatban, itt is csodás módon játszott. Minden része lebilincselő és idegtépő volt. Ajánlani tudom.

 
2016. 07. 02. 15:38 

Elképesztő. A daredevil után nem is vártam mást, de mégis meglepett. Az első perctől magával ragadott, nem bírtam abbahagyni. A főszereplő remekül alakítja a szerepét, kicsit sem erőltetett, ám ez elmondható az összes másik szereplőről is (kivéve talán a szomszéd csajról). Fő gonosz végig jó volt, ám a végére rá kellett jönnöm, hogy ő sem több egy átlagos pszichopatánál. Én nagyon várom a következő évadot, és ezt is tuti újranézem majd.

Krysten Ritter
Krysten Ritter
Krysten Ritter
Rachael Taylor
Mike Colter
Krysten Ritter
David Tennant
Krysten Ritter
Carrie-Anne Moss
 

A Jessica Jones-ban van pár utalás a Daredevilre, sőt az egyik szereplő(Claire) mind a két sorozatban fontos szerepet töltött be.

(sz.marci)
 

a sorozatban megjelenő Luke Cage saját sorozatot kap, ami 2016 novemberében fog megjelenni.

(sz.marci)
 

A sorozat New York-ban játszódik, csakúgy mint a Daredevil.

(sz.marci)
Smoking Barrels: Jessica Jones
Az írói munka, a rendezés és a színész játék magas színvonalú, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen irányba fog továbbmozdulni a sorozat.
Cinestar: Jessica Jones
Önmagában nagyon jól helytállt a széria, Netflixesen inkább egy jó hosszú filmnek érződik, mintsem igazi tizenhárom részes sorozatnak.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.