Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Ál/Arc


(Face/Off)
Ál/Arc

Tartalom

Sean Archer FBI ügynököt egy dolog hatja, hogy megtalálja fia gyilkosát, Castor Troyt. Ám amikor végre elkapja, kiderül, hogy egy tömegkatasztrófa közeleg, amelyet csak a bebörtönzött férfi állíthat meg. Egy titkos akcióban az ügynök és a gonosztevő arcát kicserélik, azonban a csere balul sül el.
(SódóGA)
 
2016. 08. 05. 21:48 

Izgalmas fordulatokkal teli Nicolas Cage fiatalkori filmjeit meghatározó alkotás. John Travolta jó tanára volt.

 
2015. 10. 21. 15:01 

Nagyon ötletes film, emlékszem, hogy úgy jöttünk ki a moziból, hogy teljesen le voltunk nyűgözve. A megvalósíthatóságát természetesen nem vizsgáltuk az nem érdekelt. Ötletes volt, izgalmas volt és valami újat adott. És azért van benne egy-két jól sikerült hatásvadász jelenet is.

 
2016. 12. 12. 23:29 

Oltári kis film lett nem is tudom, mit mondhatnék. Kezdve azzal, hogy a története izgalmas és szórakoztató. Ez nálam az első nézőpont. Nagyon jó lett a zenei aláfestés ami kellően emeli a film fényét. Imádtam.

Nicolas Cage
Nicolas Cage
John Travolta
Nicolas Cage
John Travolta
John Travolta
Joan Allen
Gina Gershon
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Alessandro Nivola
 

Az arcátültetést ábrázoló jelenethez készítettek két magasz színvonalú gumibabát Cage-ről és Travoltáról. A bábuk rendkívül igényesek és költségesek voltak. A szőrszálakat egyenként kellett beültetni, sőt képesek voltak szimulálni az arc egyes izomrándulásait.

(ps)
 

Az egyik nagy tűzharcot ábrázoló akciójelenetben a háttérben egy kisfiú a „Somewhere Over The Rainbow” című dalt hallgatja. Az érdekesség ezzel kapcsoltban annyi, hogy csupán a forgatás előtti napon kapott zöld lámpát az ötlet, eredetileg ez nem is került volna bele a filmbe, de Woo-nak sikerült meggyőznie a stúdiót. Ellenben meg kellett ígérnie, hogy ez miatt nem csúsznak a forgatással, így Woo kénytelen volt a jelenetből kihagyni a galambokat, amiket ez helyett egy másik akciójelenetnél használt fel.

(ps)
 

SPOILER VESZÉLY! A film elején Castor Troy kómába esik, de hogy ez pontosan hogyan fog történni, komoly vitákat okozott a rendező, a stúdió és az írók között. Az eredeti ötlet szerint Troy folyékony nitrogénbe esett volna, de ez nem tetszett a stúdiónak. Aztán azt javasolták, hogy zuhanjon a mélybe, vagy zuhanjon magas feszültségű kábelekre, ez viszont nem tetszett a rendezőnek. A végső változat szerint a balesetet egy sugárhajtású repülőgép motorja okozta…

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.