Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Aladdin


(Aladdin)
Aladdin

Tartalom

Agrabah városában él a furfangos utcagyerek, Aladdin és barátja, Abu, egy kismajom. Jafar, a szultán kapzsi varázslója évek óta vágyódik egy csodalámpa után, amiben egy titokzatos dzsinn lakik, aki a legenda  szerint minden kívánságot teljesít. Azonban a csodalámpát csak az találhatja meg, aki nem is keresi. Jafar ravasz csellel ráveszi Aladdint, hogy hozzon el neki egy lámpát a Csodák Barlangjából.
(SódóGA)
 
2015. 04. 25. 06:54 

Szerintem egy gyönyörű és vicces animációs film,Imádom benne a dalokat,amik elhangzanak a mesében,és emlékeztet a gyerekkoromra.Nincs olyan ember,aki ne látta volna.

 
2015. 08. 15. 13:55 

Gyermekkorom legjobb meséje volt. Nagyon jó karaktereket hoztak létre , a zenék benne csodálatosak, összességében nagyon szórakoztató és remek zenék vannak benne, remek mű .

 
2016. 10. 01. 23:57 

Tanulságos! Gyerekként itt megtanultam, hogy nem minden az aminek látszik, vagy mutatja magát, az sem aki (vagy ami) szép zengő szavakkal hízeleg nekem. Zene tökéletes, érzelmek csak úgy cikáznak a filmben. Talán ez az egyik legnagyobb alkotása a Disney-nek. Ez tipikusan az a mese, ami még évek múlva is bezsebeli a sok elismerést. Fantasztikusan vicces és izgalmas.

 

Jázmin az egyetlen Disney-hercegnő, aki nem címszereplő. Aladdin ugyanis elhappolta előle a megtisztelő címet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

1992-ben a legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Amikor Aladdin hazudik, a fejfedőjén lévő toll az arcába hull.

(tvmérnök)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.