62% 45 szavazat
Alattomos érzelmek

Alattomos érzelmek

The Vicious Kind
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
16
Szereplők (16)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Az építőmunkás Caleb elidegenedett a családjától. A nehéz válása után magányosan, de elégedetten él. A nőkkel szemben megvetően viselkedik. Ám mindez próbára tétetik, amikor találkozik az öccse, Peter új barátnőjével. Caleb kezdettől fogva bizalmatlan Emmával szemben, és figyelmezteti Petert, hogy a kapcsolatuk azzal végződik majd, hogy a lány megbántja. Miközben az öccsét próbálja védeni, azon veszi észre magát, hogy számára meglepő módon, egyre inkább vonzódik Emmához. Ez a felismerés arra készteti, hogy megpróbálja eltitkolni gyengeségét.

Forgatókönyvíró: Lee Toland Krieger
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2012.03.04.
 
2018.09.17 hsanya182

legújabb vélemény

Ösztönök, természetesség, érzelmek, dráma. Egyszer nézhető párkapcsolati dráma két fiútestvér és egy barátnő közös titkos kapcsolatáról. A film bemutatja milyen férfiakhoz vonzódik alapból egy nő.

1
 
2016.04.25 papaja

Az ember igazi arca, az egyéniség megmutatkozása és a kapcsolatok összetettsége minden hibával, tévedéssel. Nem rossz film. Mindenkinek ajánlom, aki nem riad vissza akár saját magától sem.

1
 
2015.09.05 s0ltau77

Fantasztikus volt. Konkrétan ledöbbentem, amikor ezt a filmet néztem. Ugyanis mások ajánlották eme alkotást és akkor nem hittem, hogy ezt bármilyen formában beveszi a gyomrom. Azonban kellemesen kellett csalódjak, mert szinte teljesen elvoltam vele. Lekötött tökéletesen.

0
 
2017.06.04 tomtom

Egyike azon amcsi független filmeknek, melyek megfogtak valamivel. Kevés ilyen van. Brittany Snow is nagyon ott volt...

0