Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Lewis Carroll világhírű meséje elevenedik meg Walt Disney ezen klasszikusában, amelyben a bátor és élénk fantáziával rendelkező Alice alámerül Csodaországba, ahol összetalálkozik a legbolondosabb és legfurcsább csodabogarakkal, köztük a Fehér Nyúllal, a Bolondos Kalapossal, a Szívkirálynővel és kártyahadseregével.
(kázsé)
 
2016. 10. 25. 20:33 

Aki szereti a Tim Burton féle Alice filmeket, az mindenképp nézze meg ezt is, bár nem tudom mennyire gyerekeknek való, másfél óra tömör haluzásnak tűnt nekem az egész :D

 
2016. 07. 24. 22:30 

Nagyon furcsa, különleges hangulatú a film, a történet nagyon elvarázsolt, kicsit zavaros, de alapvetően megragad a története. A grafika is kitűnő. Szerintem nem kisgyerekeknek való mese.

 
2016. 06. 23. 18:38 

Számomra a legunalmasabb Disney-s rajzfilm, azt hiszem csak egyszer láttam, nem igazán ragadt meg bennem. Mondjuk lehet az vele a baj, hogy nem gyerekkoromban láttam, hanem jóval utána, de egyszer mindenképp nézős.

 

Cheshire Cat figurája valamennyi filmadaptációban más és más. Az '51-es filmben rózsaszín-lila csíkos,a szeme sárga, teste kövér, képes rá, hogy testétől elválassza a fejét, továbbá képes eltűnni. Stílusa igen kötözködő, kevésbé simulékony, előszeretettel tájékoztatja félre Alice-t.

(Bogi87)
 

Alice (Alíz) magyar hangját Tunyogi Bernadett szolgáltatta.

(citizenfour99)
 

A film alapjául Lewis Carroll: Alice in wonderland c. nagysikerű regénye szolgált.

(citizenfour99)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.