Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Alice csodaországban


(Alice in Wonderland)
Alice csodaországban

Tartalom

Lewis Carroll világhírű meséje elevenedik meg Walt Disney ezen klasszikusában, amelyben a bátor és élénk fantáziával rendelkező Alice alámerül Csodaországba, ahol összetalálkozik a legbolondosabb és legfurcsább csodabogarakkal, köztük a Fehér Nyúllal, a Bolondos Kalapossal, a Szívkirálynővel és kártyahadseregével.
(kázsé)
 
2016. 08. 29. 11:18 

Magával ragadó, aranyos mese. Igazán varázslatos, mesés történet, lányoknak szóló darab. Nagyon elragadó, szerettem gyerekkoromban ezt a mesét, könyvben is imádnivaló!

 
2016. 10. 25. 20:33 

Aki szereti a Tim Burton féle Alice filmeket, az mindenképp nézze meg ezt is, bár nem tudom mennyire gyerekeknek való, másfél óra tömör haluzásnak tűnt nekem az egész :D

 
2015. 04. 09. 13:47 

Azért szeretem nagyon ezt az Alice feldolgozást, mert bár Disney, egyáltalán nem akarta lehúzni a nyálas tündérmesék szintjére, nem csempészett bele semmiféle unalmas "tanulságot", hanem meghagyta Lewis Carroll eredeti ötleteit és abszurd hangulatát. Szerintem nagyon tetszett volna az írónak is, ha láthatta volna.

 

Cheshire Cat figurája valamennyi filmadaptációban más és más. Az '51-es filmben rózsaszín-lila csíkos,a szeme sárga, teste kövér, képes rá, hogy testétől elválassza a fejét, továbbá képes eltűnni. Stílusa igen kötözködő, kevésbé simulékony, előszeretettel tájékoztatja félre Alice-t.

(Bogi87)
 

Alice (Alíz) magyar hangját Tunyogi Bernadett szolgáltatta.

(citizenfour99)
 

A film alapjául Lewis Carroll: Alice in wonderland c. nagysikerű regénye szolgált.

(citizenfour99)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.