73% 302 szavazat
Álomcsapda

Álomcsapda

Dreamcatcher
Filmadatlap
12
Vélemények (12)
29
Szereplők (29)
14
Képek (14)
1
Videók (1)
8
Érdekességek (8)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás
Vuk  

FILMINFÓ

Egy nap a négy jó barát megmentett egy különös helyi kölyköt, ezzel pedig életre szóló barátság kezdődött közöttük. Nem csak ezt kapták azonban meg, hanem különleges képességeket is, amit titkolniuk kell a világ elől. Minden évben egyszer visszavonulnak a hegyekbe, hogy egy napot egy távoli… Több


Forgatókönyvíró: William Goldman, Lawrence Kasdan
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2003.06.19.
 
2024.02.03 Majorkas

legújabb vélemény

Baromságok tárháza

Nem ismerem az összes Stephen King-filmet, de kevés értékelhetőt láttam eddig, ez majdnem a nézhetetlen kategória lett. Ami megmentette: ufó, hadsereg, karantén, némi misztikum és helyszín a világ pereme. Ami viszont nem ok: három irritáló karakter a négy közül, sok baromság (pl.: meztelen csiga fogakkal) és az, hogy Morgan Freeman a nevét adta ehhez.

0
 

Stephen King zseniális, ez nem lehet vitás. Itt is bizonyítja, hogy milyen jó dolgot írt meg fantasztikus módon, és ezt sikerült is nagyon sikeresen filmre vinni. Zseniális szépek váltják egymást, izgalom van bőven, és a színészek is jól hozzák a rájuk szabott karaktereket. Ajánlott kategória.

0
 
2022.08.23 JRD

Érdekes, talányos és csak a végén rántja le a leplet a valóságról. Addig csak elmélázol a vélt igazságon. Érdemes megnézni annak ellenére, hogy nem mostani film, hiszen nemsokára a huszadik szülinapját ünnepli a produkció. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

0
 
2019.03.08 dailyfilmsan

Nem volt rossz, sem fenomenális, teljes mértékben a középkategóriába tartozik. Stephen Kingnek sem ez a legizgalmasabb és legjobban megírt regénye így nem is lehet elvárni a filmtől hogy jobbat mutasson a valónál. Ami frusztrált hogy indokolatlan dol... Több

0
 
2019.02.20 harnas1207

A könyvet megvettem és voltam olyan balga, hogy előbb megnéztem a filmet. Ami annyira tetszett, hogy nem igazán volt kedvem a lelőtt poénok után elolvasni a regényt. A történet nagyon különleges, és a karakterek is szuperek.

0

A film összbevétele 75 715 436 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A Castle Rock Enterainment stúdió 65. forgalmazott filmje.Szerző: mamiéstöti2

#2
 

Stephen King 1 dollárért adta el a megfilmesítés jogát.Szerző: kázsé

#3
 

Thomas Jane azért vállalta a filmet, mert az anyja nagy rajongója Stephen Kingnek.Szerző: kázsé

#4
 

Stephen King egy majdnem halálos balesetből való felépülése közben írta a regényt.Szerző: kázsé

#5