Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Reggie, a fiatal özvegy Párizsban tudja meg, hogy meggyilkolt férje közönséges csirkefogó volt, aki után "piszkos" pénzek maradtak vissza. Három gonosztevő meg akarja szerezni a pénzt, ezért megfenyegetik az özvegyet. Egy negyedik férfi, a titokzatos Peter Joshua is meglehetősen gyanúsan viselkedik, ennek ellenére Reggie beleszeret. A férfiről kiderül, hogy talpig becsületes ember, ő a hölgy megmentője. (britex)
 
2016. 12. 27. 15:51 

Jó kis fordulatos történet. Az embert végig foglalkoztatja, ami a szereplőknek is fúrja az oldalát. Néhány romantikus résztől eltekintve kiváló bűnügyi, misztikus film. Kár, hogy ma már nem nagyon forgatnak ilyeneket.
Ja, és a színészkavalkád óriási :)

 
2015. 12. 31. 18:28 

Audrey Hepburn elragadó ebben a filmben. Olyan kisugárzása van, hogy az fantasztikus. Miatta néztem meg és egyáltalán nem sajnálom.

 
2015. 11. 03. 21:07 

Gyönyörű film, Hatalmas népszerűségnek örvend ez, nem is hiába. Nagyon látványos, akció dús film, igazi mozi élmény, szenzációs effektekkel. Nagyon tetszett a film, látványos, izgalmas és többször nézős

Walter Matthau
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Cary Grant
Cary Grant
Audrey Hepburn
Cary Grant
 

A 8. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1963-ban.

(dulkap)
 

A Radio City Music Hall-ban tartott bemutatóján minden addigi rekordot megdöntött a film, és Cary Grant minden idők legnagyobb kasszabajnoka címet nyerte el, ugyanis 25 filmjét mutatták be, amelyek 99 hétig futottak.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A párizsi mesék csúszása miatt ezt a filmet akkor kezdték el felvenni, amikor Párizsban a 20.század leghidegebb ősze és tele dúlt.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.