75% 160 szavazat
Amerikai Hófehérke

Amerikai Hófehérke

Sydney White
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
16
Szereplők (16)
12
Képek (12)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Amanda Bynes
Amanda Bynes
Amanda Bynes
Matt Long
Matt Long
Matt Long
Amanda Bynes
Sara Paxton
Amanda Bynes
John Schneider
Amanda Bynes
Amanda Bynes
Matt Long
Amanda Bynes
Matt Long
Amanda Bynes

FILMINFÓ

Sydney White szép reményekkel kezdi tanulmányait azon az egyetemen, amelyet néhai édesanyja anno a szívébe zárt. Mostanság azonban új szelek fújnak az iskolai negyedben: a leányszövetséget beképzelt fruskák uralják, akik hamar kiutálják a körükbõl Sydney-t. A lány a kirekesztettek kóterjában találja magát hét hangyás hím társaságában. Az elsõ riadalom elmúltával a kis csapat elhatározza, hogy visszavág a nagyképű csajoknak. Ebben segítségükre siet az iskola egyik legmenõbb sráca, Tyler Prince, aki gyengéd érzelmeket táplál a talpraesett Sydney iránt. Ez a visszavágó bizony mesébe illõ lesz!

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2008.04.29.
 
2023.06.30 JRD

legújabb vélemény

Totál átlagos, egykaptafás tinisztori az amerikai filmipar jóvoltából. Egy „Hófehérke”, mint főszereplő egyetemista lány (mondjuk, jó színésznőre esett a választásuk). Egy „gonosz mostoha”, mint a lányszövetség mindenható úrnője. A „hét törpe”, mint ... Több

0
 
2017.12.23 indingo

A kilencvenes években készültek ilyen nyálas filmek. A története kiszámítható és a sablonos karakterek kerülnek előtérbe. Kínos jelentek tömkelege, és még csak nem is vicces.

0
 
2019.07.26 Ms. Akárki

Tipikus amerikai romantikus tinifilm ahol az elnyomott réteg a gazdagokkal szemben fellép és persze, hogy ők győznek. Főiskolai kollégiumok harca ez is. Aranyos volt a szerelmi szál is, bár továbbra sem értem, hogy miért kötelező minden egyes filmben egy romantikus vonulat. Amanda Bynes pedig tökéletes választás volt.

0
 
2016.08.06 babsy88

Eszement egy vígjáték. Nem sokat vártam tőle, de annál jobban sikerült. Végig röhögtem, érdemes megnézni, egy könnyed kikapcsolódás.

0
 
2023.06.29 Jay

Tipikus tini film, gondolom, mert csak öt percet láttam belőle. Mivel nem az én korosztályom, meg a téma sem nekem szól, így nem tudok semmit mondani. De ettől még lehet jó.

0

A film összbevétele 13 620 075 dollár volt (imdb.com).

#1