Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Angyalok Amerikában


(Angels in America)
Angyalok Amerikában

Tartalom

A történet egyik szála egy meleg férfirõl szól, aki elhagyja szerelmét egy mormon vallású magas beosztású hivatalnokért, aki sokáig próbálja elnyomni magában saját neme iránti vonzalmát. A történet másik oldalán a képmutató, konzervatív politikus áll, aki miközben kívülrõl a konzervatív ideológia elkötelezettje, valójában korrupt, másokon átgázoló ember, emellett AIDS vírussal fertõzött, amit mindenáron el akar titkolni a társadalom elõl. A történet a konzervatív Ronald Reagan-i idõkben játszódik, amikor az intoleráns társadalom olyan kényes témákkal találja szemben magát, mint a vallás, a melegek, és a 80-as években igazán elterjedõ AIDS, amely ekkor már nem csak a homoszexuálisokat érinti. (alexxx)
 
2015. 05. 15. 23:07 

Bő 3 óra a játékidő, de kell is ennyi. Olyanoknak ajánlom, akik hozzászoktak a nagy volumenű drámákhoz. Tényleg abszolút minden van benne: szex, erőszak, politika, homoszexualitás - a '80-as évek főbb problémáit tökéletesen visszaadja.

 

Meryl Streep az alábbi szavakkal vette át a díjat: "Sokszor úgy érzem, hogy túlértékelnek. De ma nem".

(GedyPapa)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.