68% 141 szavazat
Anyád lehetnék

Anyád lehetnék

I Could Never Be Your Woman
Filmadatlap
10
Vélemények (10)
16
Szereplők (16)
31
Képek (31)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

Hol nézheted

Michelle Pfeiffer

FILMINFÓ

Rosie 40 éves egyedülálló anya Los Angelesben. Az élete nem egészen úgy alakult, ahogy tervezte. A tévéműsor amelynek a producere, komoly bajba kerül; a szexista főnöke meg akarja szüntetni Rosie asszistense pedig folyton szabotál. Odahaza sem mennek sokkal jobban a dolgok. A volt férjnek gyereke lesz egy fiatalabb nőtől, miközben a Rosie-val közös lányuk, Izzie a serdülőkorba lép, és a Barbie babák után egy Dylan nevű iskolatárs köti le minden figyelmét. Egy szép napon tehetséges ifjú színész, Adam Perl tűnik fel a szereplőválogatáson - és Rosie-nak nagyon bejön. A srác megkörnyékezi a csinos producernőt, aki azonban kizártnak tart egy kapcsolatot ilyen korkülönbséggel...

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2007.12.06.
 
2023.11.11 Ahoj poplacsek

legújabb vélemény

Szappanopera hangulatú, de nem rossz

A film nem volt valami nagy durranás, viszont Saoirse Ronan meglepett, hogy már 10 évesen milyen kis profin tolta. Konkrétan a bal felső négyes tejfogát még ekkor vesztette el, egy nagy luk volt a helyén. Ehhez képest jobban játszott, mint a felnőtt magyar színésztársadalom nagyobbik fele. Nagy pályát fog még befutni ez a lány (ehhez nem kell nagy jóstehetség, mára már elég sokat bizonyított, és szerencsére még rengeteg idő áll előtte). A sztoriból lehetett volna többet kihozni, annak ellenére, hogy nem különösebben eredeti. Sajnos sikerült elvinni egy ilyen alákacagós romkom hangulatba, csak itt nem volt alákacagás. Pfeiffert meg nehezemre esett ebben a kapuzárási pánik üzemmódban látni. Paul Rudd erősen rájátszik az amúgy is édibédi személyiségére, amitől lesz neki egy fura nagymama kedvenc unokája hangulata, ami nekem kissé több a kellemesnél és kívánatosnál. Könnyed szórakozásra azért teljesen megfelel, de csak egyszernézős. Az utolsó negyed-fél óra pedig vagy jobb lett, vagy csak én szoktam meg addigra a film stílusát, nem tudom.

0
 
2017.07.10 indingo

Helyes film. Fura volt Saoirse Ronan ilyen fiatalon látni. Az anya-lánya kapcsolat is nagyon tetszett, de a volt férj karaktere pazar volt. Könnyed, humoros film, csak ajánlani tudom.

0
 
2017.11.22 Bazzzsi

Egy könnyed szombat délutáni film egy esős délután. A története szimpatikus, helyenként jók voltak még a poénok is. Ízléses romantikus film, csak ajánlani tudom.

0
 
2017.07.23 Lonka

Eléggé kiszámítható volt, 10 perc múlva megjósolható volt a végkifejlete, de ami közte történt az nem volt annyira rossz sokkal idegesítőbb filmeket is láttam már.

0
 
2017.12.17 Greeta

Könnyed és humoros kis vígjáték, egy nagyon friss témában. Nekem tetszettet, mert egy egyszerű darab, nincsen túlbonyolítva. Sok vicces jelenet van benne.

0
 

Michelle Pfeiffer karaktere a negyvenedik életévét töltötte be, míg a színésznő negyvenhét éves volt a forgatás alatt.Szerző: ArpiHajdu és Réci

#1
 

Saoirse Ronan a film forgatása alatt csókolózott először 10 évesen.Szerző: mamiéstöti2

#2