76% 258 szavazat
Anyád napja

Anyád napja

Monster-in-Law
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
17
Szereplők (17)
44
Képek (44)
2
Videók (2)
6
Érdekességek (6)
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
Fórum
diumiu  

FILMINFÓ

Charlotte végre megtalálta álmai férfiját. Vele együtt viszont megkapta rémálmai anyósát, Violát is, aki a televízió primadonnája volt míg a közelmúlban ki nem rúgták. Viola most attól retteg, hogy hamarosan elveszti a fiát, ahogy elvesztette imádott munkáját is. Elhatározza hát, hogy a világ legrosszabb anyósává alakulva örökre elijeszti Kevin újdonsült menyasszonyát. Charlie nem esik kétségbe, és úgy dönt, felveszi az elé vetett kesztyűt. Megkezdődik a harc, amelynek nem kisebb a tétje, mint hogy melyikük legyen a család Első Asszonya.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2005.08.04.
 
2022.06.21 Dorkateo

legújabb vélemény

Gagyiság hegyek

Jesszusom, kinek szánták ezt a filmet? Mert kb. alsó tagozatos szintű a történet és a gesztusok. Kár megnézni, hogy igazam van-e.

2
 
2018.01.31 diumiu

Kikapcsolódásnak tökéletes, vicces volt, a szereplőket jól összeválogatták, Jane Fonda feltűnésének pedig kifejezetten örültem. Néhányszori megtekintésre ajánlom.

0
 
2015.05.16 Curacao86

"Legszívesebben kinyírnám azt a..." :) - Ízig vérig csajos vígjáték, ahol a mindenre elszánt anya és egyetlen, szeretett fiacskájának leendő felesége között bontakozó idillinek közel sem mondható viszonyt láthatjuk. Szinte csak egy hajszál választja ... Több

0
 
2020.08.08 violet_hope11

Nem rossz film, egyszer meg lehet nézni. Az anyós karakterét szerintem még jobban is kidolgozhatták volna. Kicsit viccesebb történetre számítottam, egy-két poénnál ne nagyon számítsunk többre. A végén persze jön a várva várt „békülés” és a happy end.

0
 
2016.04.30 Leoni

Szórakoztató vígjáték a meny-anyós viszonyról, Jane Fondát nem sok mindenben láttam, de ez jó ízelítő volt belőle, nagyon jókat nevettem rajta, és az asszisztensén, Rubyn. Jennifer Lopez is rendben volt, ahogy szokott, Michael Vartan pedig mindig is tetszett.

0

A film összbevétele 154 749 918 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Mark Ruffalonak felajánlották a férfi főszerepet, de nem vállalta el. Szerző: rbernadett

#2
 

Jane Fonda első filmje, az 1990-es Stanley és Iris óta.Szerző: rbernadett

#3
 

A fotók Viola Fields asztalán egytől egyig valódiak, amin Jane Fonda látható Oprah Winfrey, Ted Turner, Jon Voight és Gloria Steinem társaságában. Egyedül a Time magazinos címlapfotó hamis. Szerző: rbernadett

#4
 

Jane Fonda elmondta, hogy karakterét volt férjére, Ted Turnerre alapozta. Szerző: rbernadett

#5