68% 51 szavazat
Ao - Az utolsó ősember

Ao - Az utolsó ősember

Ao, le dernier Néandertal
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
18
Szereplők (18)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Mikor a klánját lemészárolják, Ao, az utolsó életben maradt neandervölgyi úgy dönt, hogy elhagyja északot, hogy visszatérjen délre, ahol született. Az a célja, hogy megtalálja elveszett ikertestvérét, akitől 9 éves korában választották el. Hosszú és kalandos útján találkozik Akival, a homo sapiens fajból származó, várandós nővel, és egy olyan egyedülálló kötődés alakul ki köztük, amely mindkettőjük életét megmentheti.

Ország: Franciaország
Premier: 2010.04.01.
 
2018.07.30 Megamovie

legújabb vélemény

Nagyon jó kis történelmi kalandfilm, aki szerei ezt a történelmi korszakot és az Apocalypto című filmet annak csak ajánlani tudom, mivel hangulatilag szerintem elég hasonló a két film.

0
 
2016.01.04 alexxx

Csőppet naiv, csöppet infantilis és csak egy egészen kicsit debil. De különben imádnivaló. A film is és AO is. Szórakoztató, pofonegyszerű sztorival. Nem egy nagy agymunkát igénylő, de sok vicces részt tartalmazó "ősös" film.

0
 
2015.07.06 Sonny

Azért ne legyünk teljesen kritikátlanok!..nem egy túl jól megírt forgatókönyv, azonkívül nem bírok rájönni a műfajára. Mi ez? Vígjáték? Már már annyira életszerű katyvasz, hogy egyfajta ismeretterjesztő mellékíze is van. És tele van igazi, egyszerű szellemességekkel. AO tesója OA...:D

0