Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Aranyeső Yuccában


(Occhio alla penna)
Aranyeső Yuccában

Tartalom

Buddy (Bud Spencer) egy papírból felállított indiánsereg törzsfőnökének álcázva magát megmenti a gazfickó Girolamót. Ám hamar megbánja jótettét, a túlságosan is ragaszkodó Girolamo ugyanis rendszerint akkor tűnik fel, amikor ő épp evéshez látna. Mivel Buddynak már rendkívül korog a gyomra, pénzük pedig nincs, az útjuk során zsákmányolt bőröndben bízik, amiben azonban arany helyett orvosi műszereket talál. Hogy élelemhez jusson, az újdonsült "doktor" hamarosan gyógyítani kezd. De az élelemben megnyilvánuló segítséget itt sem élvezhetik nyugodtan, mert négy bandita támadja meg őket. (britex)
 
2016. 06. 14. 06:43 

Bud Spencer és Girolamo párosát, csak a kaja verseny múlja felül.

 
2017. 06. 02. 12:13 

Kellemes kis spagettiwestern. Bármikor képes vagyok megnézni a mai napig. Tele van jó poénokkal,a zabálos jelenet pedig önmagáért beszél. Bárkinek szívesen ajánlom!:)

 
2016. 10. 03. 18:28 

Gyermekkorom egyik kedvence a maga kategóriájában. Imádom benne Bud Spencer szerepét, imádnivalóan morcos, de hatalmas szíve van. Legalább százszor láttam már, de valószínűleg még legalább ennyiszer meg fogom nézni, ennyire megunhatatlan a film. Fiúknak, lányoknak egyaránt szeretettel ajánlom. A kis indiánt imádtam benne. Nagyon jó film, örök klasszikus.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.