Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Armageddon


(Armageddon)

Tartalom

Egy óriási égitest száguld a Föld felé több tízezer kilométer per órás sebességgel. Úgy tűnik, hogy elkerülhetetlen az ütközés, és így a Föld megsemmisülése is. A következő ötlettel áll elő a NASA: az aszteroidát azelőtt kell kiiktatni, hogy a bolygónk közelébe érne. Felkeresik a világ legjobb olajfúróját, Harryt, és felkérik, hogy fúrja meg, majd robbantsa szét az aszteroidát. A küldetés előtt csapata és ő részt vesz egy kiképzésen, és úgy tűnik, hogy sikerrel fognak járni. Miután azonban feljutnak az űrbe, az események nem várt fordulatot vesznek.
(BSzabina)
 
2017. 05. 03. 20:26 

A történet nem lett a szívem csücske, de azért tetszett végig élveztem a filmet, nem volt unalmas. A főcímdal viszont elképesztően jóra és ütősre sikeredett.

 
2016. 01. 26. 21:16 

Közhelyes, unalmas, nagyon amerikai...óriási csalódás. Ilyen szánalmasan hatásvadász alkotást még a leggagyibb, leginkább érzelgős romantikus filmek közt is nehezen találnánk.

 
2015. 05. 31. 16:24 

Kevés katasztrófafilmet szeretek, de ezt igen. És inkább a karakterek miatt. Mindegyik színész jó, és hozzájuk illő jó karaktereket hoznak. A kilövésig szeretem igazán a filmet, amíg a földön vannak és őket ismerjük meg jobban. Félre értés ne essék, a kilövés utántól sem rossz a film, sőt továbbra is jó, csak az eleje jobban megfogott. Willisnek az önfeláldozása a végén tetszett, örültem, hogy valamiképp megbékélt Affleck karakterének és lányának a kapcsolatával. Ráadásul a film Michael Bay még igazán jó filmjei közé tartozik! Érdemes megnézni, hogy egy egyszerű emberekből hogyan válnak a világ hőseivé!

Bruce Willis
 

Rockhoundot ragasztószalaggal kötözik meg borult elméje miatt, a Nasa-nál is ez a bevett szokás.

(mamiéstöti2)
 

A becsapódás előtt a Föld népeit végig mutatják, és mindenhol világos van....

(mamiéstöti2)
 

A filmet egyszerre jelölték Oscar és Arany málna díjra.

(mamiéstöti2)
Smoking Barrels: Armageddon
Ez a film egy jó választás, nem fogott rajta az idő, még ma is tökéletes kikapcsolódást nyújt!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.