Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Armageddon


(Armageddon)
Armageddon

Tartalom

Egy óriási égitest száguld a Föld felé több tízezer kilométer per órás sebességgel. Úgy tűnik, hogy elkerülhetetlen az ütközés, és így a Föld megsemmisülése is. A következő ötlettel áll elő a NASA: az aszteroidát azelőtt kell kiiktatni, hogy a bolygónk közelébe érne. Felkeresik a világ legjobb olajfúróját, Harryt, és felkérik, hogy fúrja meg, majd robbantsa szét az aszteroidát. A küldetés előtt csapata és ő részt vesz egy kiképzésen, és úgy tűnik, hogy sikerrel fognak járni. Miután azonban feljutnak az űrbe, az események nem várt fordulatot vesznek.
(BSzabina)
 
2016. 01. 26. 21:16 

Közhelyes, unalmas, nagyon amerikai...óriási csalódás. Ilyen szánalmasan hatásvadász alkotást még a leggagyibb, leginkább érzelgős romantikus filmek közt is nehezen találnánk.

 
2016. 05. 21. 23:28 

Egy nagyon jó sztorira épülő és látványosan kivitekezett film. Kitűnő szereplőkkel, nagyszerű forgatókönyvvel. A Föld elpusztítása filmvászonra álmodva talán sosem lesz ennyire letaglózó és magával ragadó.

 
2015. 06. 01. 21:22 

Ez a film olyan számomra, mint egy bűnös élvezet. Buta, manipulatív, szétforgácsol, tele van tonnányi pontatlansággal (amit semmi értelme nem lenne felsorolni vagy megvitatni), és valószínűleg még vagy ezer nyilvánvaló hibával. És például minek repül folyton három helikopter egymás mellett? Kit érdekel! Jól néz ki, ennyi. Mindezek ellenére imádom ezt a filmet. Ahányszor adják a tévében, mindig végignézem. Bruce Willis csak simán adja magát, a többiek pedig nagyon jól asszisztálnak hozzá.

Bruce Willis
 

Rockhoundot ragasztószalaggal kötözik meg borult elméje miatt, a Nasa-nál is ez a bevett szokás.

(mamiéstöti2)
 

A becsapódás előtt a Föld népeit végig mutatják, és mindenhol világos van....

(mamiéstöti2)
 

A filmet egyszerre jelölték Oscar és Arany málna díjra.

(mamiéstöti2)
Smoking Barrels: Armageddon
Ez a film egy jó választás, nem fogott rajta az idő, még ma is tökéletes kikapcsolódást nyújt!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.