Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Armageddon


(Armageddon)
Armageddon

Tartalom

Egy óriási égitest száguld a Föld felé több tízezer kilométer per órás sebességgel. Úgy tűnik, hogy elkerülhetetlen az ütközés, és így a Föld megsemmisülése is. A következő ötlettel áll elő a NASA: az aszteroidát azelőtt kell kiiktatni, hogy a bolygónk közelébe érne. Felkeresik a világ legjobb olajfúróját, Harryt, és felkérik, hogy fúrja meg, majd robbantsa szét az aszteroidát. A küldetés előtt csapata és ő részt vesz egy kiképzésen, és úgy tűnik, hogy sikerrel fognak járni. Miután azonban feljutnak az űrbe, az események nem várt fordulatot vesznek.
(BSzabina)
 
2016. 01. 26. 21:16 

Közhelyes, unalmas, nagyon amerikai...óriási csalódás. Ilyen szánalmasan hatásvadász alkotást még a leggagyibb, leginkább érzelgős romantikus filmek közt is nehezen találnánk.

 
2015. 05. 31. 16:24 

Kevés katasztrófafilmet szeretek, de ezt igen. És inkább a karakterek miatt. Mindegyik színész jó, és hozzájuk illő jó karaktereket hoznak. A kilövésig szeretem igazán a filmet, amíg a földön vannak és őket ismerjük meg jobban. Félre értés ne essék, a kilövés utántól sem rossz a film, sőt továbbra is jó, csak az eleje jobban megfogott. Willisnek az önfeláldozása a végén tetszett, örültem, hogy valamiképp megbékélt Affleck karakterének és lányának a kapcsolatával. Ráadásul a film Michael Bay még igazán jó filmjei közé tartozik! Érdemes megnézni, hogy egy egyszerű emberekből hogyan válnak a világ hőseivé!

 
2016. 11. 14. 17:56 

A szereplők híres színészek, de ez a film is egy példa arra, hogy ez nem elegendő egy élvezhető film létrehozásához, mert ez nem lett az. Csak egy sablonos, unalmas film.

Bruce Willis
 

Rockhoundot ragasztószalaggal kötözik meg borult elméje miatt, a Nasa-nál is ez a bevett szokás.

(mamiéstöti2)
 

A becsapódás előtt a Föld népeit végig mutatják, és mindenhol világos van....

(mamiéstöti2)
 

A filmet egyszerre jelölték Oscar és Arany málna díjra.

(mamiéstöti2)
Smoking Barrels: Armageddon
Ez a film egy jó választás, nem fogott rajta az idő, még ma is tökéletes kikapcsolódást nyújt!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.