55% 48 szavazat
Arthur Newman világa

Arthur Newman világa

Arthur Newman
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
14
Képek (14)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Wallace Avery belefáradt a saját életébe. Elvált, a fiától eltávolodott, a szerelmi életével elégedetlen, ezért úgy dönt, eljött az idő a radikális változásra. Szó szerint kisétál az életéből, új személyazonosságot vásárol, és immár Arthur Newmanként indul el Indianába, hogy profi golfozó legyen. Wallace szerint csak akkor kap új esélyt, ha új ember lesz belőle. A terv azonban kisiklik, amikor belép a képbe Michaela Fitzgerald. A lány néhány óra alatt leleplezi Arthur hamis személyazonosságát - Arthurnak azonban sokkal tovább tart, amíg leleplezi a lányét.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2013.09.26.
 
2018.11.30 Berto49

legújabb vélemény

Mások bőrében

Különös film, a főszereplők miatt (Colin Firth, Emily Blunt) értékeltem jóra. Két ember nem találja meg a helyét a saját bőrében, ezért a férfi főszereplő egy meghalt ember irataival új életet akar kezdeni. A nő kissé zakkant, ami nem is csoda, hiszen az anyja öngyilkos lett, ikertestvére pedig most is a diliházban „üdül”. Kettőjük találkozása során előszeretettel játszanak különböző szerepeket, végigélnek különböző szituációkat. A végén azonban vállalják önmagukat. Egyébként nagyon kedvtelen Colin Firth játékát és filmjeit, de most felfigyeltem Emily Blunt-ra is, bár már több szerepében láttam, de itt tűnt fel a szépsége és a nagyon tehetséges szerepjátszása.

0
 
2016.04.27 D. Shaday

Nem értem, miért van szinte mindenhol lepontozva. Nagyon szépen mutatja be két elveszett ember egymásra találását, illetve azt az állapotot, mikor úgy érezzük ,sehol sincs helyünk a világban. Firth és Blunt nagyon jó párost alkotnak, néhány jelenet k... Több

0
 
2015.08.29 avocados

Nagyon szép a képi világa, letisztult, a tengerpartos feeling nagyon ottvan. Annyira jól bemutatja, hogy nincs meg a gát az emberek között, ha épp olyan életciklusban vannak, és hagyják magukat megismerni. Nekem tetszett.

0

A film összbevétele 747 140 dollár volt (imdb.com).

#1