64% 48 szavazat
Lőtávolban

Lőtávolban

At Close Range
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
27
Szereplők (27)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A Lőtávolban című filmdráma főhőse Brad (Sean Penn), aki boldogan él testvérével, Tommyval addig, amíg egy nap rég nem látott apjuk (Christopher Walken) fel nem bukkan. A férfi rablásból és fosztogatásból szerzett magának hírnevet a környéken és piszkos ügyeibe Bradet… Több


Rendező: James Foley
Forgatókönyvíró: Elliott Lewitt, Nicholas Kazan
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1991.04.12.
Christopher Walken
Sean Penn
Sean Penn
Christopher Walken
Mary Stuart Masterson
Sean Penn
Sean Penn
Christopher Walken
Sean Penn
Mary Stuart Masterson
Sean Penn
Sean Penn
Mary Stuart Masterson
Sean Penn
Mary Stuart Masterson
Sean Penn
 
2020.11.18 end26

legújabb vélemény

Kellő drámai érzékenységgel alkotott produkció

Lassú, de nagyon profi operatőri munkával megcsinált film. A főszereplők, Sean Penn és Christopher Walken nagyszerűen játszottak. Ki kell várni a végét, az biztos; sajnos helyenként kiszámítható, és majdnem unalmassá is válik, de a végére minden a helyére kerül, és kerek egész lesz. Zömmel lineáris szerkesztésmóddal, nem túl meglepő történetvezetéssel, de tisztességes, kellő drámai érzékenységgel alkotott produkció. Még a sok amerikai filmből hiányolható üzenete és társadalomkritikai éle is megvan. Ami engem visszatart a filmmel kapcsolatos komolyabb "ömlengéstől", az a történetvezetésben – és fényképezésben is – a "távolságtartó lapozási" mód, ami azért sok erénye mellett a felszínen maradóvá is teszi. Azt mondhatom, aki értékeli a két fentebb már említett főszereplő filmes munkásságát, annak biztosan megéri egyszer végignézni.

0
 
2017.10.25 Berto49

!!!SPOILER!!! Ritka vontatott, érdektelen, hihetetlen, jellegzetesen klisés amerikai film a legprimitívebb szereplőkkel. Egyetlen érdekessége a fiatal Sean Penn szereplése, aki a film 99 százalékában nem mutatott semmi különöset, de a zárójelenetben ... Több

0
 
2016.06.09 alexxx

Madonna zenéjével kísért lassított felvételeivel az elején enyhén szólva is romba döntött. A továbbiakban sem volt épülésemre.

0
 
2016.11.17 ZiggityZag

Sean Penn személye miatt kezdtem el nézni. És nem voltak elvárásaim, lehet ezért is tetszett meg olyan nagyon a végére. Kiváló történet, nagyon érzékletes hangulat...jó zenék.

0

A film összbevétele 2 347 000 dollár volt (imdb.com).

#1