Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Ötven tavasz


(Aurore Tabort)
Ötven tavasz

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Aurore elvált,és nemrég a munkáját is elvesztette. Egyre lejjebb csúszik a társadalmi ranglétrán, mikor kiderül, hogy hamarosan nagymama lesz. Egy nap azonban hirtelen összetalálkozik legnagyobb fiatalkori szerelmével, és úgy dönt, kézbe veszi saját életét. Aurore elhatározza: most jött el az ideje az újrakezdésnek. (Cirko Film)

(hp)
 
2017. 08. 03. 04:14 

Nem is tudom, mit mondhatnék, mert bár ígéretes volt a film, és a témájában is megnyerő számomra, mégsem állt össze egy egésszé. Agnés Jaoui mindenesetre zseniális volt, miatt már megérte.

 
2017. 08. 04. 18:24 

A dramedy az egyik kedvenc műfajom, de idén ebben a kategóriában láttam már jobbat is, az a helyzet. A női lelkület összettettségére szépen rámutat a film, csak az a problémám, de férfiszemmel kicsit sokalltam már ezt a drámázást, de hölgyeim, javítsatok ki, ha én láttam rosszul.

Agnès Jaoui
Thibault de Montalembert
Agnès Jaoui
Pascale Arbillot
Agnès Jaoui
Agnès Jaoui
Agnès Jaoui
Agnès Jaoui
Lou Roy-Lecollinet
Agnès Jaoui
Agnès Jaoui
Agnès Jaoui
Lou Roy-Lecollinet
Pascale Arbillot
Sarah Suco
 

A filmet vidéki környezetben, La Rochelle-ben forgatták.

(hp)
 

Blandine Lenoir olyan színésznőt keresett a címszerepre, akit régóta ismer a közönség, feminin és nem utolsó sorban vonzó. Így esett a választása Agnès Jaoui-ra.ctive.

(hp)
 

Blandine Lenoir számos amatőr színészt is szerződtetett a filmjébe.

(hp)
VOX.hu - Ötven tavasz
A hőhullámok. Klimax. Terhesség. Nők a teljes idegösszeomlás szélén – röviden így lehet összefoglalni a legújabb „franciás” vígdrámát. 65/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.