Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Az Álmosvölgy legendája


(Sleepy Hollow)
Az Álmosvölgy legendája

Tartalom

Ichabod Crane 250 évvel halála után feltámad, hogy megoldjon egy ősrégi rejtélyt. Azonban nem ő az egyedüli, aki visszatért az élők sorába. A Fej Nélküli Lovas őrült vérengzésbe kezd a modernkori Sleepy Hollowban. Crane-t és a Lovast a polgárháború csataterén vérmágiával átkozták el, a férfinak pedig rá kell döbbennie, hogy az elvetemült gyilkos megállítása csupán a kezdet.
(hp)
 
2015. 09. 06. 00:12 

Könnyebb lenne elkezdeni felsorolni a sorozat hibáit, mint az erősségeit, de a helyzet az, hogy mindezek ellenére egy szórakoztató szériáról van szó, ami előtt valahogy ott ragadtam, és ha nem romlik a rohamosan a minősége, akkor maradni is fogok. A történet kurta-furcsa, a párbeszédek nem túl ütősek, de valahogy a hangulat nagyon a helyén van, és ez teljesen elviszi magával a sorozatot.

 
2014. 11. 18. 20:25 

Semmi nagy durranásra nem számítottam, de ahhoz képest eléggé megleptek a készítők. Kellemes, második élvonalbeli sorozat lett a Sleepy Hollow, nem ér fel, és nem is fog felérni a klasszikusokhoz, de teljesen tisztességes, jó hangulatú, egész jó ritmusú széria lett, vagyis simán nézős.

 
2014. 10. 01. 03:14 

Számomra a Sleepy Hollow volt a 2013-as újoncok egyik legjobbika. Bár a kezdéstől nem dobtam egy hátast, de szépen haladt előre a cselekmény, beértek a karakterek, és a finálé kimondottan erősre sikeredett. Jól átgondolt koncepció, és korrekt kivitelezés, ez így nagyon is rendben van.

 

Bár a sorozatban Abbie a nővér, a valóságban a Jenny-t játszó Lyndie Greenwood az idősebb.

(HercegPeter)
 

A sorozat Washington Irving, "The Legend of Sleepy Hollow" című regényén alapul.

(hp)
 

A Fej Nélküli Lovas a brit hadsereg tradicionális vörös köpenyét viseli.

(hp)
Cinestar: Az Álmosvölgy legendája
Minden hibája ellenére szerethető darab a Sleepy Hollow, mivel abszolút egyedi ízvilággal bír, amivel manapság nem sok horror sorozat dicsekedhet el.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.