Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Az Álmosvölgy legendája


(Sleepy Hollow)
Az Álmosvölgy legendája

Tartalom

Ichabod Crane 250 évvel halála után feltámad, hogy megoldjon egy ősrégi rejtélyt. Azonban nem ő az egyedüli, aki visszatért az élők sorába. A Fej Nélküli Lovas őrült vérengzésbe kezd a modernkori Sleepy Hollowban. Crane-t és a Lovast a polgárháború csataterén vérmágiával átkozták el, a férfinak pedig rá kell döbbennie, hogy az elvetemült gyilkos megállítása csupán a kezdet.
(hp)
 
2016. 05. 06. 10:45 

Izgalmas sorozat, nem egy megszokott időugrásos sztori. A részek egyenként is kellően izgalmasak és a szereplők is kedvelhetőek.

 
2016. 05. 28. 13:17 

Nem a legjobb sorozat de azért vannak benne jó dolgok. Jó ez a misztikum amelyik körbeveszi a sorozatot. Néha unalmas, néha meg egész jó részek vannak benne. Rejtélyes egyben dráma is van benne.

 
2017. 04. 18. 12:47 

Egy minőségi sorozatról van szó, annak ellenére, hogy egy misztikus történet álla középpontjában. Van benne történelem és jókora humor is, kedvelhető sorozat.

 

Bár a sorozatban Abbie a nővér, a valóságban a Jenny-t játszó Lyndie Greenwood az idősebb.

(HercegPeter)
 

A sorozat Washington Irving, "The Legend of Sleepy Hollow" című regényén alapul.

(hp)
 

A Fej Nélküli Lovas a brit hadsereg tradicionális vörös köpenyét viseli.

(hp)
Cinestar: Az Álmosvölgy legendája
Minden hibája ellenére szerethető darab a Sleepy Hollow, mivel abszolút egyedi ízvilággal bír, amivel manapság nem sok horror sorozat dicsekedhet el.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.