Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Az Álmosvölgy legendája


(Sleepy Hollow)
Az Álmosvölgy legendája

Tartalom

Ichabod Crane 250 évvel halála után feltámad, hogy megoldjon egy ősrégi rejtélyt. Azonban nem ő az egyedüli, aki visszatért az élők sorába. A Fej Nélküli Lovas őrült vérengzésbe kezd a modernkori Sleepy Hollowban. Crane-t és a Lovast a polgárháború csataterén vérmágiával átkozták el, a férfinak pedig rá kell döbbennie, hogy az elvetemült gyilkos megállítása csupán a kezdet.
(hp)
2016. 05. 06. 10:45 

Izgalmas sorozat, nem egy megszokott időugrásos sztori. A részek egyenként is kellően izgalmasak és a szereplők is kedvelhetőek.

2016. 11. 22. 08:49 

Különleges sorozat, de 2 évad elég lett volna belőle. Ami utána van már nem olyan izgalmas, pedig a története tetszett kezdetben.

2016. 10. 26. 10:44 

Érdekes történelmi időutazós misztikus sorozat. Leírva nem hangzik jónak, pedig nagyon sokat kihoznak belőle a készítők.

 

A sorozat Washington Irving, "The Legend of Sleepy Hollow" című regényén alapul.

(hp)
 

A Fej Nélküli Lovas a brit hadsereg tradicionális vörös köpenyét viseli.

(hp)
 

Orlando Jones karakterének neve, Frank Irving utalás a sorozat alapjául szolgáló regény szerzőjének nevére, Washington Irvingre.

(hp)
Cinestar: Az Álmosvölgy legendája
Minden hibája ellenére szerethető darab a Sleepy Hollow, mivel abszolút egyedi ízvilággal bír, amivel manapság nem sok horror sorozat dicsekedhet el.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.